galakty 5 330 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Parodię to robią Saints Row, a nie tu 3
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 47 minut temu, TheMr. napisał(a): A mi to prędzej odbiera klimat, bo wtedy mam w głowie że gram w jakiś chiński podrobiony świat gdzie wszystko wygląda niby podobnie ale z inną nazwą. Parodii nie wyczułem od I części, no ale cóż. jesteś jednostką, inni cieszą się GTA popijając pissweizera Edytowane 26 Sierpnia przez samsung70
Pawcio 159 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Nowy filmik z pościgiem policyjnym. Źródło w jakości 1080p: https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/1vyuc0o/comment/p5zljaf/ Oświadczenie dotyczące wycieków: https://www.instagram.com/p/DcgGUQjlryY Edytowane 26 Sierpnia przez Pawcio
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 13 minut temu, Pawcio napisał(a): Oświadczenie dotyczące wycieków: https://www.instagram.com/p/DcgGUQjlryY awwww, moje serduszke płonie dla Rockstara... NOT mają za swoje 1
oldfashioned 905 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ale jak to, przeciez forumowi biznesmeni juz kilkukrotnie potwierdzili, ze to jest kontrolowany wyciek i akcja marketingowa? 3
Michaelred 329 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Jak to faktycznie będzie jak mix RDR2 z GTA IV to ja chyba podziękuję. Oni silnik chociaż ruszyli, czy to dalej wszystko jak ze starych konsol + lepsze tekstury? Edytowane 26 Sierpnia przez Michaelred
Iri 110 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 godziny temu, samsung70 napisał(a): hmmm, bo tak na prawdę to nie było żadnego posta od tych mongołow, że gra została ozłocona... o czym Ty gadasz? kto CI wrzuci jakiś build do grania? po co się tak sam nakręcasz? jakby tak zrobili, i każdy kto ma PC, kupił wersje na konsole bo MUSI bo nei ma wersji PC, a po 2 msc by wyszła wersja PC to byłby taki skowyt, że doszlobyu do atakow na siedziby Rockstar, więc to co mówisz się nigdy niewydarzy Nie mówię ,że Rockstar to zrobi. Czytaj z zrozumieniem... zrobi to osoba na którą wpływu nie mają i czy to się komuś podoba czy nie. Jeśli cyberleek nie popycha farmazonów i faktycznie ma grę w wersji na PC to jest to wysoce prawdopodobne. Oznajmił ,że nie wrzuci teraz bo zepsuł by zabawę wielu graczom. Gdy rynek będzie już nasycony grą wydaną na konsola to nastąpi kolejna krucjata. Dlaczego Rockstar miałby odpowiadać za wrzucenie wersji na PC po premierze? Siła wyższa...
Fatality 896 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 17 minut temu, Michaelred napisał(a): Jak to faktycznie będzie jak mix RDR2 z GTA IV to ja chyba podziękuję. Oni silnik chociaż ruszyli, czy to dalej wszystko jak ze starych konsol + lepsze tekstury? Widziałeś chociaż wycieki filmików z miejsc gdzie wygląa jak ma wyglądać? Gołym okiem widać, że niektóre miejsca są niedopracowane. A niektóre, tak dobrze że żadna gra się nie zbliży w ciągu kilku kolejnych lat. A to wersja konsolowa, więc można zakładać, że na PC będzie podrasowane. Poza tym z wycieków widać za mało. To urywki po ok 1min Edytowane 26 Sierpnia przez Fatality
Michaelred 329 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Chyba już większość widziałem. W sumie nie wiem czego miałem się spodziewać, ale jak narazie wielkiego efektu WOW to dla mnie nie ma. Na premierę GTA V specjalnie kupiłem konsole, a teraz to czuje, że mogę sobie spokojnie poczekać aż gra się pojawi na PC 2
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 50 minut temu, Michaelred napisał(a): Jak to faktycznie będzie jak mix RDR2 z GTA IV to ja chyba podziękuję. Oni silnik chociaż ruszyli, czy to dalej wszystko jak ze starych konsol + lepsze tekstury? Konie mają być?
zozolek 464 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 godziny temu, Michaelred napisał(a): Chyba już większość widziałem. W sumie nie wiem czego miałem się spodziewać, ale jak narazie wielkiego efektu WOW to dla mnie nie ma. Na premierę GTA V specjalnie kupiłem konsole, a teraz to czuje, że mogę sobie spokojnie poczekać aż gra się pojawi na PC Przecież na PC premiera została przesunieta
JeanPepin 545 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia nie wiem, może X też im zhakowali no a tak ogolnie fejk pewnie
Stjepan 2 889 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dobrze że olałem i nie czekam wyjdzie w 2030 wersja na pieca to może wtedy, ale było podobnie z GTA V, ograłem dopiero w 2020 roku. 1
slafec 163 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Spoiler Fabularne spoilery, trzeba zacząć uważać co się ogląda 2
lukadd 3 886 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Czyli gościu już zdesperowany bo za mało zarobił i do tego zesrany siedzi na sedesie robiąc rzadko, zastanawiając się kiedy UFO nadleci nad jego chatę Edytowane 26 Sierpnia przez lukadd 2
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Godzinę temu, slafec napisał(a): Fabularne spoilery, trzeba zacząć uważać co się ogląda tego nie oglądam i proszę takie rzeczy dawać w spoilery 2
DITMD 1 540 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia A czego innego mógł się spodziewać? Jak go złapią, to zrobią z niego przykład.
Sheenek 463 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Tak to ogladalem wszystkie te leaki, ale za fabularne to podziekuje.
Tomek_ITH 565 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Rewelacyjnie to wygląda, modele postaci, mimika, fizyka włosów. Różnica między tym, a rdr2 jest kolosalna. Tutaj w kolorze 1080p Przewińcie sobie do 1:15 by uniknąć spoilera (jakaś retrospekcja chyba) Edytowane 26 Sierpnia przez Tomek_ITH
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): Downgrade? okurwele, jaka lipa 1
Rekomendowane odpowiedzi