samsung70 493 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) będzie tak: wszystkie 12 czy 13 wideo które zostało wypuszczone to chyba każdy widzi, że to takie trochę protezy są... w czwartek dla kontrastu, Rocsktar wydadzą dokładnie to samo, te same miejsca, lokacje, aktywności, dopieszczone tak do perfekcji, że połowa z nas się obslini, a druga się zleje. Skąd tak wiem? Trust me bro Edytowane 25 Sierpnia przez samsung70
oldfashioned 905 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia na dodatek powiedza, ze jednak plyty wracaja potem wszyscy sie zlapiemy za rece i zatanczymy w kolku 2 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Masz nalepkę na pudełku Napletke chyba.
ODIN85 5 175 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): będzie tak: wszystkie 12 czy 13 wideo które zostało wypuszczone to chyba każdy widzi, że to takie trochę protezy są... w czwratek dla kontrastyu, Rocsktar wydadzą dopkładnie to samo, te same miejsca, lokacje, aktywności, dopieszczone tak do perfekcji, że połowa z nas się obslini, a druga się zleje. Skąd tak wiem? Trust me bro Da bez tych napisów to samo 1
Element Wojny 5 618 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) ja wierzę że gra dostanie cancela na tydzień przed premierą, Zelnick pokaże wszystkim gołą dupę a potem Edytowane 25 Sierpnia przez Element Wojny
TmK 346 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia To wtedy Cyberleeczek nas poratuje zatokowym prezentem 😎
JeanPepin 545 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia A jakiś Sigma pisał że plaże pewnie będą puste przy mocy konsol obecnej generacji, więc teraz jednak jest słabo bo ludzie stoją a nie leża na plaży, no i nie ma muzyki Ale ok przyłącze się, wygląda to słabo (nie jak np niedaleko mnie w Międzyzdrojach) bo: nie ma paranów, nie ma 5 ludzi na m2, a w tle nie leci Zenek Martyniuk, 7/10 3
Kadajo 10 371 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Tylko że typ gra w PC'towego builda GTA VI, więc nie wiadomo jak to na konsolach będzie wyglądało 2
lukadd 3 886 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Tak naprawdę nawet nie wiadomo czy gra. Może ma tylko filmiki i nimi żongluje. Do dzisiaj nic w lepszej jakości nie zapodał. Za jakiś czas się dowiemy raczej. Edytowane 25 Sierpnia przez lukadd
Fatality 896 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 34 minuty temu, samsung70 napisał(a): będzie tak: wszystkie 12 czy 13 wideo które zostało wypuszczone to chyba każdy widzi, że to takie trochę protezy są... w czwartek dla kontrastu, Rocsktar wydadzą dokładnie to samo, te same miejsca, lokacje, aktywności, dopieszczone tak do perfekcji, że połowa z nas się obslini, a druga się zleje. Skąd tak wiem? Trust me bro Była wypowiedz kiedyś jakiegoś insidera, który mówił, że rockstar ma tak przygotowany marketing na GTA 6, że nam szczęka opadnie. Po tylu dniach nadal nie widzę wycinków z konkretnymi spoilerami fabularnymi. Daje jakieś 10% szans, że to kontrolowany "leek". Wpletą to co mówisz + połączą to z kryptowalutami dostepnymi w grze itd.
Iri 110 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 3 godziny temu, oldfashioned napisał(a): na dodatek powiedza, ze jednak plyty wracaja potem wszyscy sie zlapiemy za rece i zatanczymy w kolku A będziemy się też wszyscy razem całować? Macie tutaj better quality. GAME STORE HDR.mp4 Edytowane 25 Sierpnia przez Iri
samsung70 493 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 2 godziny temu, Iri napisał(a): A będziemy się też wszyscy razem całować? Macie tutaj better quality. GAME STORE HDR.mp4 29.76 MB · 0 pobrań nie ma mowy niestety zeby to rak szczegolowo wygladalo na konsolach....
brainq 73 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Ta plaza czy sklep grami to z szczegółami wyrywa z kapci ale tez nie wiedze zeby to na konsolach wyglądało musza detale lekko przyciąć.
TheMr. 3 105 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Ale widać cięcia w budżecie, zero alokacji produktów od wielkich firm Wygląda mega. Szykuje się gra dekady bez dwóch zdań. Za 5 lat Enhanced Edition z pełnym PT Edytowane 26 Sierpnia przez TheMr.
Iri 110 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 8 godzin temu, brainq napisał(a): Ta plaza czy sklep grami to z szczegółami wyrywa z kapci ale tez nie wiedze zeby to na konsolach wyglądało musza detale lekko przyciąć. Niech przycinają ale podejrzewam ,że gdy już 19 listopada gra ukaże się na konsolach to po góra miesiącu lub dwóch wrzucą do sieci build na pc i pogramy nie czekając rok czy dwa. Jeśli nie wypuszczą gry jednocześnie na PC to będzie to strzał w kolano jakiego świat nie widział bo Ci których nie interesuje online przejdą i będą zadowoleni ,że mają 3 stówy w kieszeni.
galakty 5 330 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 17 godzin temu, JeanPepin napisał(a): A jakiś Sigma pisał że plaże pewnie będą puste przy mocy konsol obecnej generacji, więc teraz jednak jest słabo bo ludzie stoją a nie leża na plaży, no i nie ma muzyki Ale ok przyłącze się, wygląda to słabo (nie jak np niedaleko mnie w Międzyzdrojach) bo: nie ma paranów, nie ma 5 ludzi na m2, a w tle nie leci Zenek Martyniuk, 7/10 O PC się nikt nie martwił...
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 17 godzin temu, Element Wojny napisał(a): ja wierzę że gra dostanie cancela na tydzień przed premierą, Zelnick pokaże wszystkim gołą dupę a potem hmmm, bo tak na prawdę to nie było żadnego posta od tych mongołow, że gra została ozłocona... 25 minut temu, Iri napisał(a): Niech przycinają ale podejrzewam ,że gdy już 19 listopada gra ukaże się na konsolach to po góra miesiącu lub dwóch wrzucą do sieci build na pc i pogramy nie czekając rok czy dwa. Jeśli nie wypuszczą gry jednocześnie na PC to będzie to strzał w kolano jakiego świat nie widział bo Ci których nie interesuje online przejdą i będą zadowoleni ,że mają 3 stówy w kieszeni. o czym Ty gadasz? kto CI wrzuci jakiś build do grania? po co się tak sam nakręcasz? jakby tak zrobili, i każdy kto ma PC, kupił wersje na konsole bo MUSI bo nei ma wersji PC, a po 2 msc by wyszła wersja PC to byłby taki skowyt, że doszlobyu do atakow na siedziby Rockstar, więc to co mówisz się nigdy niewydarzy
slafec 163 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Czy ten cały Cyberleek potwierdził, że ogrywa wersję na PC, czy to są jedynie domysły i marzenia PCtowców?
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 13 minut temu, slafec napisał(a): Czy ten cały Cyberleek potwierdził, że ogrywa wersję na PC, czy to są jedynie domysły i marzenia PCtowców? jakie marzenia? ja bym wolał żeby to jednak była wersja bieda-console..
KamcioGF 192 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 godziny temu, TheMr. napisał(a): Ale widać cięcia w budżecie, zero alokacji produktów od wielkich firm Na tym polega świat GTA, że parodiuje znane marki. Nigdy tego nie było i nie będzie.
slafec 163 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 4 minuty temu, samsung70 napisał(a): jakie marzenia? ja bym wolał żeby to jednak była wersja bieda-console.. Marzenia, że ma dostęp/udostępni wersję na PC i niektórzy będą grali przed premierą
TheMr. 3 105 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 40 minut temu, KamcioGF napisał(a): Na tym polega świat GTA, że parodiuje znane marki. Nigdy tego nie było i nie będzie. Odpowiednio duża ilość gotówki zmienia parodię we wszystko co sobie zażyczysz. Nie byłbym pewny czy rockstar będzie dalej parodiował znane marki. W innych grach “parodia” znanych marek jest oznaką braku budżetu, w GTA to wyższy poziom parodii 1
babayaga 187 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Coca cola czy inny mercedes chętnie by zapłacili Rockstarowi by ich produkty były w GTA, a nie odwrotnie, ale to się nie wydarzy. To inne uniwersum i marki z gta żyją własnym życiem. Sam nigdy nie wgrywałem modów na prawdziwe auta, bo psuło to dla mnie klimat. Edytowane 26 Sierpnia przez babayaga 1
TheMr. 3 105 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia A mi to prędzej odbiera klimat, bo wtedy mam w głowie że gram w jakiś chiński podrobiony świat gdzie wszystko wygląda niby podobnie ale z inną nazwą. Parodii nie wyczułem od I części, no ale cóż.
Rekomendowane odpowiedzi