Pawcio 159 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) R graczy konsolowych, aż miło. Edytowane 24 Sierpnia przez Pawcio
JeanPepin 545 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): wrzuci ktos gdzie indziej A co to miało być ?
samsung70 493 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 2 minuty temu, JeanPepin napisał(a): A co to miało być ? ja nie wiem , chyba jakis seks z gta
samsung70 493 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia podrzuci ktoś to co pawciu podał legit or fake?
hwdp43 1 945 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Wolę w realu Reka nie boli ? 1
Iri 110 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Zasłońcie oczka dzieci. Ta gra to będzie rozpierdziel niesamowity. nudist_town.mp4 Edytowane 24 Sierpnia przez Iri 1 4
Blacktiger 62 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) del. Edytowane 25 Sierpnia przez Blacktiger 1 1 1
Radio Tirana 1 737 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Miała być plaża, a nie zagłębie golasów. Nie mówcie, że koniobijcy przegłosowali plażę w ankiecie 4 1
Reddzik 4 189 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Co będziesz mnie podglądać? Chcesz w ryj? I tak się skończył filmik... patologia
Kaczkofan 324 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 35 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Miała być plaża, a nie zagłębie golasów. Nie mówcie, że koniobijcy przegłosowali plażę w ankiecie Spokojnie, będą same murzynki, ulane i w kolorach tęczy + starsi ludzie. Koniobijcy nie mają tu czego szukać 🙂
ODIN85 5 175 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Lipa że dali takie humbaki. W tym aspekcie nie musieli iść w aż taki realizm 7
ibizpl 182 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Ja na miejscu devów bym zrobił jakąś mega trudną kombinację QTE na padzie do pukania tych babek w GTA, taką na dwie ręce i jak się spóźnisz o 0.1 s to przedwczesny i opierdzlel od babki jaki to z ciebie prawiczek i tragedia. Niezły by był ubaw jak łebki w to grają A sprzedaż nowych padów by wzrosła geometrycznie od rzucania w ścianę P.S. A czemu już nie ma Pana Pora na leaku? Edytowane 24 Sierpnia przez ibizpl 1 2
bbandi 626 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 21 minut temu, ODIN85 napisał(a): Lipa że dali takie humbaki. W tym aspekcie nie musieli iść w aż taki realizm Ładne będą w DLC
TmK 346 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Ten ostatni leak daje mi nadzieję, że to jednak wciąż ten sam jadący po bandzie Cockstar. Ostatnie 4 lata ich materiałów wrzucanych do Online było hiper koszerne, ugrzecznione, mdłe i po prostu dziadowskie. Tutaj już ta zajawka czy wcześniej rozmowa z gościem przy pisarze daje nadzieję, że będzie dobrze.
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 2 godziny temu, Iri napisał(a): Zasłońcie oczka dzieci. Ta gra to będzie rozpierdziel nudist_town.mp4 33.27 MB · 0 pobrań Określenie "grubo" ma tu podwójne znaczenie. 🤣
Iri 110 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Już widzę jak dzieciaki grają w tą grę. Będzie fala małych zboczków. 1
Nigher92 56 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 7 godzin temu, Blacktiger napisał(a): Basen dla fetyszystow SBBW
Rekomendowane odpowiedzi