Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Ogólnie sztos, ale 30fps było widać :hihot:

Zawiodłem się strasznie i nawet nie chodzi mi o grafikę, która wygląda średnio i te konsolowe 30fps w 2026 roku i WSZECHOBECNY blur mnie osobiście tak odrzuca, że głowa mała, zresztą leaker pokazał znacznie więcej gameplaya niż to oficjalne g, gdzie 95% to były cutscenki w których rockstar jest w stanie pokazać dopiero szczegóły.

I ta oklepana fabuła napisana dla gangsta 16 latków z fantazjami o robieniu akcji z osiedlową patusiarą.
Główny bohater to drętwy, niewyrazisty i bucowaty osiedlowy kozaczek, któremu tylko brakuje obcisłej koszulki z napisem BOSS, czarnych rurek i mokasynów.

Jego towarzyszka to z kolei obiekt westchnień typowego prawilniaka, czyli atrakcyjna boss girl energy karyna, która również nie ma żadnych unikalnych cech charakteru i jej jedyny atut dla wielu to wielkie dupsko.
Cała fabuła też wygląda na oklepane gangsterskie kino klasy c.
Widać, że marketingowo obliczyli sobie, że najlepiej sprzeda się takie badziewie dla normików, o którym może sobie fantazjować do bólu przeciętny chłopaczek w wieku 14 - 21 lat.
Najgorsze, że nie ma nawet opcji aby wybrać sobie ciekawszą postać do ogrania i jesteśmy skazani na ogrywanie takiego generycznego ścieku, który kłuje w oczy na tle poprzednich części:
Vice City: Tommy wychodzi z więzienia i od początku jest udupiony i zdobywając kontakty buduje swoje imperium.
San Andreas: CJ wraca do rodzinnego miasta i próbuje odnaleźć się w ciężkiej rzeczywistości wojny gangów i korupcji wśród policji.
IV: Straumatyzowany wojną Niko próbuje odnaleźć się na emigracji, która nie okazuje się american dream.
VI: Jesteśmy Sebą i Karyną haha boki zrywać, nikt nam nie podskoczy

Inwestorzy zachwyceni prezentacją:

image.png

• Haha 3
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, Kadajo napisał(a):

Podobno to PS5 bylo. Tak czytalem.

13 minut temu, JeanPepin napisał(a):

Nope. Chyba że zapomnieli dopisać pro na końcu

No to robi wrażenie, myślałem że to z PRO było

Opublikowano

materiał na netflixie obejrzany, szczerze nie wiem jak mozna mówic ze to wygląda srednio gdy jako całokształt biorąc pod uwage ze to open world wygląda to swietnie a juz uwzględniając platformę na jakiej to było rzekomo uruchomione wręcz rewelacyjnie.
Dodatkowo materiał w wielu miejscach wygląda prawie tak jakby był wersji konsolowej był uzyty pathtracing (mam na mysli np spójnosc oswietlenia postaci z otoczeniem (screeny przykładowe ponizej)) , nie mówie ze jest ale daje to zbliżony efekt, mają swietny silnik).

aI2zIgY.jpeg

MmsUQZZ.jpeg

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
41 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ja tam na razie nic nie oglądałem bo Netflixa nie mam wiec nie wierze wam ani przez sekundę, zostaliście zmanipulowani przez metadane HDR. LOL

To nie przez metadane HDR, jest znacznie gorzej...

FB_IMG_1787861775703.jpg?ex=6a91ec97&is=

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Pawcio napisał(a):

Główny bohater to drętwy, niewyrazisty i bucowaty osiedlowy kozaczek, któremu tylko brakuje obcisłej koszulki z napisem BOSS, czarnych rurek i mokasynów.

Co? xD Chyba oglądaliśmy inny filmik. Gość jest zdecydowanie z tych spokojniejszych, w żadnym ujęciu nie przypomina osiedlowego kozaczka. I dobrze, w GTA5 wariatów było aż nadto. 

To zrozumiałe, że materiał nie każdemu się będzie podobać. Mimo popularności serii, nadal nie brakuje ludzi, dla których znaczy ona tyle co nic. Tak czy inaczej jeśli to faktycznie szło ze zwykłego PS5, a i tak ktoś mówi, że wygląda średnio... Sorry, ale nie brzmi to wiarygodnie. 

• Upvote 2
Opublikowano
10 godzin temu, Pawcio napisał(a):

Panowie, u mnie w domu od 6:00 rano stan pełnej gotowości bojowej. Atmosfera tak gęsta i podniosła, że można ją kroić nożem do pieczeni.

Ojciec już o 7:00 wbił w swój galowy garnitur .....

Leżę :rotfl2:

Opublikowano
16 minut temu, Pawcio napisał(a):

WSZECHOBECNY blur

To standard w trailerach i filmach. Ale na szczęście nawet na dzisiejszych konsolach pomimo wielu ograniczeń w nastawach można to wyłączyć i regulować  w prawie każdej grze.

Opublikowano

WIELE nowych plotek od brazylijskiego YouTube'ra o nicku "Davy Jones"

Cytat

-> Nie będzie można przewrócić samochodu z powrotem, gra będzie więc „mniej przypominać grę zręcznościową”.

-> GTA 6 będzie działać z szybkością 30 klatek na sekundę na wszystkich konsolach.

-> Po otwarciu telefonu kamera przybliża obraz zza ramienia na ekran.

-> Mapa jest dwa razy większa niż w GTA 5, ale pod względem gęstości jest 11 razy większa.

-> brak trybu pierwszoosobowego na starcie.

-> Pieniądze będą ważniejsze niż kiedykolwiek; Rob Nelson stwierdził, że w grze będą momenty, w których nie będzie można kontynuować rozgrywki, jeśli gracz nie będzie miał wystarczającej ilości pieniędzy.

-> Kampania o podobnej wielkości do RDR2 (50h do 60h)

-> Fabuła gry będzie opowiadana za pomocą systemu rozdziałów.

-> Skradzione pojazdy można sprzedać w punktach skupu samochodów Pay 'n' Sprays lub wyspecjalizowanym sprzedawcom.

-> Pieniądze zostaną podzielone między gotówkę postaci i środki zdeponowane w banku. Aresztowany w GTA 6 gracz traci całą gotówkę, którą ma przy sobie, co zachęca do korzystania z bankomatów. Tymczasem środki zdeponowane w banku zostaną podzielone między Jasona i Lucię.

-> „Martwe oko” lub „Tryb skupienia” będą umiejętnościami Jasona i Lucii.

-> W GTA 6 gracz nie będzie mógł nosić praktycznie nieskończonego arsenału. Jason i Lucia będą mogli nosić dwa pistolety i dwie długie pistolety, a karabiny i inna większa broń będą widoczne na ich ciałach.

-> Ubrania można również przechowywać w samochodzie, co jest szczególnie przydatne, biorąc pod uwagę, że zmiana wyglądu może utrudnić identyfikację przez policję.

-> Treningi i ćwiczenia na siłowni wpływają na cechy fizyczne i muskulaturę, natomiast nadmierne spożycie jedzenia może prowadzić do przybierania na wadze.

-> Podwodna eksploracja będzie obejmować sprzęt do nurkowania, wraki statków i skarby.

-> Na lądzie będzie można odkryć, szturmować lub potajemnie zinfiltrować siedziby różnych gangów.

Opublikowano

Bo to Hameryka, tam wszyscy tak wygaldaja :E

No zerknąłem na kawałek tego filmiku i zapowiada się spoko GTA. Cóz za zaskoczenie :E

Ale jakość tego filmu jest tragiczna.

Jak oficjlany zrzut tez bedzie takiej jakosci to wspolczuje wlascicielom PS5 ktorym zalezy na jakosci grafiki :E