Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, KiloKush napisał(a):

O kurde trzy strony o tym że nikt nie kupi bo Boss babe jest. A jak wyjdzie Lucy naked mod to pewnie pierwsi wgracie.

Na forum zostały prawie same dziadki których nie podniecają już takie rzeczy jak młodych , ja chetnie kupie GTA 6 ale w wersji fizycznej jezeli taka wyjdzie

Opublikowano
9 minut temu, hwdp43 napisał(a):

Ja nie mam ale i tak kupie na premiere :E cyfry sie przeciez nie skoncza :boink:

Cyfry nie, w moim przypadku dochodzi polowanie na doladowania do ps store. Da sie je wylapac po 15% taniej.

Opublikowano
6 godzin temu, JeanPepin napisał(a):

Dopłacacie te kilkadziesiąt złotych czy ileś tam do tej rozszerzonej edycji ? 😅 Ja nigdy bym nie dorzucił więcej  floty za jakieś kosmetyczne pierdoly , ale przy grze dekady poważnie się zastanawiam %-)

Nie bo nie ma grania 48h wcześniej.

Opublikowano
11 godzin temu, voltq napisał(a):

Na forum zostały prawie same dziadki których nie podniecają już takie rzeczy jak młodych , ja chetnie kupie GTA 6 ale w wersji fizycznej jezeli taka wyjdzie

Jak pobierzesz z torrentów i wypalisz na blu-ray to będziesz miał wersję fizyczną. 

• Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, JeanPepin napisał(a):

Dopłacacie te kilkadziesiąt złotych czy ileś tam do tej rozszerzonej edycji ? 😅 Ja nigdy bym nie dorzucił więcej  floty za jakieś kosmetyczne pierdoly , ale przy grze dekady poważnie się zastanawiam %-)

Wydaje mi się, że dodatkowo są jakieś misje., których nie ma w standardowej wersji. :(

Opublikowano

Wg. info na stronie R* w tej droższej edycji dostajesz dostęp do dwóch warsztatów (terenówki i lowridery), jakiś sklep z ciuchami, chyba fryzjera, misję polegającą na zbieraniu części samochodów żeby odebrać kilka aut (coś jak barn finds z Forzy) + kilka skórek do broni i malowania auta. Zakładając, że wszystko to jest w grze tylko brakuje tych konkretnych miejsc z fikuśnymi motywami to szczerze nie wiem czy warto dopłacać za to 80zł. 

Ja chyba pójdę w podstawkę a później na pc się zobaczy natomiast do GTA żeby je wygodnie modować i tak crack musi wlecieć.