Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, VoitTec napisał(a):

Skoro tak, to może niech zaczną bardziej promować fakt, ze to będzie gra +18. Znam osobę, która kupuje dzieciom PS5 z GTA6 bo "dzieciaki lubią się ścigać"... 

Ja tego linka odnośnie zawartości 18+ wysłałem do znajomego, którego 12-letni syn się chwalił się ostatnio że będzie grał GTA 6 na premierę, niestety znajomy nie jest graczem i kompletnie nie ogarnia tematu.

Wiedząc już jakie do tej gry wrzucili tematy i treści, poczekajcie jak to wyjdzie na PC i jak moderzy się do tego dorwą... 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)

W sensie co, przejeżdżanie ludzi jest lepsze dla dzieci niż oglądanie skąpej dupy które codziennie widzą na mieście? :D

Sprawdź co robili z tymi paniami w samochodach GTA3.

Gra jest 18+ ale mam wrażenie że jakby wprowadzili weryfikację wieku to rodzice sami by to weryfikowali dzieciakom :lol2:

Edytowane przez Wu70
Opublikowano
Teraz, Wu70 napisał(a):

W sensie co, przejeżdżanie ludzi jest lepsze dla dzieci niż oglądanie skąpej dupy które codziennie widzą na mieście? :D

W sensie że pierwsze dwie GTA to było bezmyślne rozjeżdżanie pixeli i czerwone plamy na ulicy. A tutaj masz pełnoprawne 3D, gdzie w najbardziej urealnionym środowisku jakie do tej pory stworzono, wciągasz kokę na życzenie, zasadzasz panienki, zabawiasz się w klubach nocnych i cholera wie co tam jeszcze Rockstar wrzuci, lista zapewne będzie długa. 

Mój starszy syn ma dokładnie 12 lat, nawet mając dość wysoki próg tolerancji - nie wyobrażam sobie, że mógłbym mu świadomie pozwolić granie w tą grę. W Cyberze pozwalałem mu jeździć samochodem, ale pod nadzorem i wiedział, że jak chociaż dotknie spluwy/zadania fabularnego to Cybera nigdy więcej na oczy nie zobaczy. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, VoitTec napisał(a):

Skoro tak, to może niech zaczną bardziej promować fakt, ze to będzie gra +18. Znam osobę, która kupuje dzieciom PS5 z GTA6 bo "dzieciaki lubią się ścigać"... 

Pewnie sam w to grałeś jak nie miałeś 18.A jak nie w to to inne:hihot:

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

W sensie że pierwsze dwie GTA to było bezmyślne rozjeżdżanie pixeli i czerwone plamy na ulicy.

To jest znak czasów, raczej nie ma sensu wracać poniżej GTA3 (2001, 18+) gdzie dzieciaki robiły już to wszystko w 3D i wtedy to było mega realistyczne mimo że dzisiaj wydaje się już tak "średnio". :D

A dzisiaj na telefonach pod ręką mają wszystkiego więcej, ostrzej, więcej i więcej.

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, galakty napisał(a):

Hahaha, a GTA3? Vice City? Branie pani do auta, po czym odbieranie swojej kasy? Przecież to niemal każdy dzieciak robił :E 

Serio porównujesz to co na obrazku do tego co najprawdopodobniej zaimplementują w 6? (...)

Spoiler

image.thumb.png.6ae7d55f7d7fdd2aba97e1953a86bc00.png

Ja nie mam problemu z takimi treściami, ale ktoś powinien podnieść temat że 6 to jest naprawdę gra dla dorosłych - bo jak pisał kolega wyżej - nadal panuje opinia że to gra "o ściganiu".

• Like 1
Opublikowano
28 minut temu, galakty napisał(a):

Serio piszesz o obrazku gdzie ja kompletnie o obrazku nie pisałem? 

A do czego innego mam porównać to, co prawdopodobnie zaimplementowali w 6? Do tego że pani wsiadła do auta w 3? Przecież to jakby porównywać resorówkę do auta stojącego w garażu. 

• Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, Element Wojny napisał(a):

A do czego innego mam porównać to, co prawdopodobnie zaimplementowali w 6? Do tego że pani wsiadła do auta w 3? Przecież to jakby porównywać resorówkę do auta stojącego w garażu. 

Jeeeez.

Chodzi o to że to nic niezwykłego i kiedyś dzieci widziały podobne/gorsze rzeczy. Dzisiaj na tiktoku więcej nagości niż w GTA...

• Upvote 1
Opublikowano

Dzieci mają teraz dostęp do rzeczy, których starzy na oczy nie widzieli :E

Kiedyś zabłądziłem na jakimś discordzie, który małolaty sobie w komentarzach na tt udostępniali i do dzisiaj mam traumę. 

Filmy z pedofilią, zoofilią i ch*j wie co jeszcze dostępne dla każdego. 

Na X bez cenzury latają nagrania z różnych strzelanin, wypadków, czy ubijania kogoś siekierą i nikomu to nie przeszkadza. 

Wszechobecne "modelki" z OF na wyciągnięcie ręki i to bez płacenia. 

GTA przy tym to dla nich nuda :hihot:

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, galakty napisał(a):

Jeeeez.

Chodzi o to że to nic niezwykłego i kiedyś dzieci widziały podobne/gorsze rzeczy. Dzisiaj na tiktoku więcej nagości niż w GTA...

Je ebię. I co ma to wspólnego z tym, o czym pisałem wcześniej...

Opublikowano

Wiadomo że my graliśmy i teraz dzieciaki też zagrają w GTA. Tylko że GTA6 będzie grą nieporównywalnie bardziej dopracowaną, ze sprytnie skonstruowaną zawartością i mechanikami, abyśmy nie mogli się od niej oderwać. Gta Vice City będzie wyglądało przy niej jak jakaś mini gra, w której i tak największym problemem była misja z helikopterkiem. To taka analogia jak jazda motorynką kiedyś a odblokowanym Surronem dzisiaj.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, sk09372 napisał(a):

A czym się różni zabijanie w fortnite od zabijania w cyberpunku czy GTA?

W Fortnite przede wszystkim nie ma krwi oraz widocznych żadnych obrażeń na ciałach. W GTA 6 też nie będzie? 

Oprócz tego w Fortnite ani razu nie pada bezpośrednio słowo "zabić". Gdy wrogi gracz cię pokona, nad głową pojawia się dron teleportujący twoją postać z powrotem do bazy. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

W Fortnite przede wszystkim nie ma krwi oraz widocznych żadnych obrażeń na ciałach. W GTA 6 też nie będzie? 

Oprócz tego w Fortnite ani razu nie pada bezpośrednio słowo "zabić". Gdy wrogi gracz cię pokona, nad głową pojawia się dron teleportujący twoją postać z powrotem do bazy. 

Heh, jak w ogóle można o coś takiego pytać? W GTA bardzo mocno pokazana przemoc, narkotyki (i to nie tylko sprzedaż ale też branie), seks, fetysze, mocny język - już zwracano uwagę że cunty i inne tego typu będą leciały taśmowo - Fortnite przy tym to gra dla dzieci. Odnoszę wrażenie, że niektórzy ludzie nawet w tym temacie nie do końca orientują się, o ile większa i mocniejsza będzie 6-tka w porównaniu do poprzednich odsłon.

• Like 1
Opublikowano
W dniu 4.10.2026 o 10:17, VoitTec napisał(a):

Znam osobę, która kupuje dzieciom PS5 z GTA6 bo "dzieciaki lubią się ścigać"... 

Pretekst i ściema przed babą żeby kupić konsolę :hihot: Jak baba zobaczy co jest grane w tym GTA VI to....:niegrzeczny: