Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Ja ta branża ma nie upaść jak ludzie np. w komentarzach pod polską zapowiedzią tego gówna piszą w większości coś takiego.

''Przecież to od strony marketingu świetna decyzja. Ludzie zobaczą materiał w każdym języku dostępnym na netflixie - może nawet z lektorem - , i mniejsze ryzyko leaku ️ plus dotarcie do nowych odbiorców Dla netflixa też masa nowych subow Win win''

:hihot:

Masz coś przeciwko płaceniu za oglądnięcie reklamy produktu, który masz kupić? :E

Z każdym kolejnym dniem jestem coraz bardziej przekonany, że ten świat nadaje się jedynie do resetu i to globalnie. Granicę gdzie jeszcze można by to było naprawić już dawno przekroczyliśmy. Albo wykończymy się sami albo to zrobi natura.

Edytowane przez Kris194
  • Like 1
  • Upvote 3
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
29 minut temu, tgolik napisał(a):

HBO też nie masz? Najlepsze seriale LGBT  obejrzałem waśnie tam np. świetny polski Proud.

Nie mam. Tylko Amazon. Poza tym ja fan starszych produkcji + niszowych horrorów, więc i tak nie ma w większości zdecydowanej na streamingach tego co chce obejrzeć. 

Opublikowano
2 godziny temu, samsung70 napisał(a):

Netflix I rockstar wtf? Co to w ogóle za collab. Tego nikt się nie spodziewał 

Zarabiają na grze jeszcze zanim ją wydali ;)

Jak istnieją ludzie gotowi płacić za 3h wcześniej dostęp do trailera to należy ich wyciskać :hihot:

• Haha 2
Opublikowano
11 minut temu, Wu70 napisał(a):

Jak istnieją ludzie gotowi płacić za 3h wcześniej dostęp do trailera to należy ich wyciskać :hihot:

To są grosze jesli będziesz streamował pierwszy .. 

Opublikowano (edytowane)

Bardzo fajny pomysl na kampanie, Netflix to tez miejsce gdzie cale rodziny ogladaja cos na kanapie i zapewne tez byl taki zamysl zeby w gronie takie cos ogladac, a nie solo przed komputerem.  A dzis Netflix jest chyba znany kazdemu i jest to ciekawa forma pokazu, cos co jeszcze miejsca nie mialo a jak to pisza media bedzie to wydarzenie bezprecedensowe w naszej kulturze. Czekam!

Taki pokaz trafi do szerszego grona odbiorcow, nawet jak ktos nie ma stycznosci z komputerm czy grami to bedzie to mocno reklamowane jak ktos odpali netflixa. Wiec pokaz na netflix jak najbardziej ma sens bo moze trafic do totalnie nowego grona odbiorcow.  Z marketingowego punktu jest to wrecz genialny pomysl :D 

Edytowane przez Phoenix.
  • Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Bardzo fajny pomysl na kampanie, Netflix to tez miejsce gdzie cale rodziny ogladaja cos na kanapie i zapewne tez byl taki zamysl zeby w gronie takie cos ogladac, a nie solo przed komputerem. 

Ale ty wiesz, że YouTube też da się oglądać na telewizorze z poziomu kanapy, prawda?

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kris194 napisał(a):

Ale ty wiesz, że YouTube też da się oglądać na telewizorze z poziomu kanapy, prawda?

Mozna ale to nie jest ta sama grupa odbiorcow, na netlixie ludzie olgadaja filmy i seriale, na yt leca bzdurki. W zyciu serialu czy filmu na YT nie ogladalem ;) Totalnie innny odbiorca wiec nie bardzo zrozumiales.

Nie chodzi o to co mozna tylko w jaki sposob sie trafia do przecietnego odbiorcy netflixa, ktory katuje filmy i seriale, nirekoniecznie YT, niekoniecznie musi grac i wiedziec co to jest gta6 ;) 

Juz nie mowiac o tym ze netflix pod koniec 2025r mial 325mln aktywnych uzytkownikow! 

Wiec pomysl sam w sobie na przyciagniecie uwagi calej reszty poza oczyistymi graczami, ktorzy czekaja na gre to jest po prostu genialny pomysl marketinowy!

Cudnie to wymyslili!

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, bourne2008 napisał(a):

Dobrze, że jesteś w mniejszości.:smiech:

Ja nie pisze o tym czy mi sie to podoba czy nie tylko o "pomysle" na dotarcie do szerszego grona osob totalnie nie zwiazanych z grami i to jest fakt. Nie jestem w zadnej grupie ale wy to widze tylko potraficie patrzec przez pryzmat czubka wlasnego nosa, a ja na to patrz obiektywnie i sam pomysl z punktu marketingowego jest czyms absolutnie fenomenalnym ;) A czy wam sie to podoba czy nie to mnie to guzik interesuje, mam swoje zdanie. Psy szczekaja, karawana jedzie dalej ;) 

Grona zamknietych glow jak widac sie stale powieszka ;) Powodzenia xD

Opublikowano
57 minut temu, Wu70 napisał(a):

Przecież to będzie latało wszędzie w necie po 30sekundach od premiery na Netflixie.

Opublikowano
4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Przecież to będzie latało wszędzie w necie po 30sekundach od premiery na Netflixie.

Ja mam wręcz nadzieję, że wycieknie przed premierą jak pierwszy trailer GTA VI. Za te zagranie należy im się jak mało komu.

• Upvote 1