Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie 2 strony to niezła komedia, ludki dyskutują o wyższości Blu-Ray nad streamingiem jakby co niektórzy planowali zamawiać trailery GTA na płytach BD-R :hihot: a tymczasem do wyboru będzie netflix i youtube.

Forum to zawsze był stan umysłu :D

• Upvote 6
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Wu70 napisał(a):

Ostatnie 2 strony to niezła komedia, ludki dyskutują o wyższości Blu-Ray nad streamingiem jakby co niektórzy planowali zamawiać trailery GTA na płytach BD-R :hihot: a tymczasem do wyboru będzie netflix i youtube.

Moja racja jest mojsza niż twojsza itp 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Wu70 napisał(a):

tymczasem do wyboru będzie netflix i youtube.

Trailery GTA VI dostępne do pobrania na stronie Rockstara mają bitrate na poziomie 62-63 Mb/s ;)

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
41 minut temu, Wu70 napisał(a):

Ja mam bekę że jeden trailer powoduje wojenki, naprawdę problemów w życiu muszą nie mieć :E 

Opublikowano
29 minut temu, galakty napisał(a):

Ja mam bekę że jeden trailer powoduje wojenki, naprawdę problemów w życiu muszą nie mieć :E 

O jakich wojenkach mówisz? Niektórzy ludzie po prostu cenią sobie jakość i nie ma w tym nic złego, oczywiście do momentu gdy jest to jakkolwiek racjonalne. Stwierdzenie na zasadzie "burger w macu nie ma startu do tego w burgerowni a aparat w smartfonie ma się nijak do dobrego aparatu cyfrowego" to zwyczajne stwierdzenie faktu a nie wojenka. Ktoś kto uważa to za wojenkę najwyraźniej jest zamknięty w swojej bańce i nie potrafi przyjmować innych argumentów. Jak dla mnie jak ktoś chce to może sobie grać w GTA VI w przyszłości nawet w chmurze przy rozdzielczości 360p ale to nie znaczy, że to powinna być jedyna możliwość.

• Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, galakty napisał(a):

Trailer GTA6 wywołuje takie emocje, że sobie przejrzyj ostatnie strony. Ja mam bekę, to tylko gra i nie wiadomo czy wypali, a tu orgazm bo Rockstar pokaże filmik :hihot: 

Całej dyskusji by nie było gdyby nie dzielenie graczy na lepszych i gorszych poprzez absurdalny pomysł umieszczania filmu promocyjnego GTA VI za paywallem. Trailer GTA IV na PC też był czasowym exem (dla GameTrailers.com) tylko zgadnij jaka była różnica? Nie trzeba było za to płacić. Chcą rozgłosu dla Netflixa? Proszę bardzo, niech udostępnią ten trailer bezpłatnie na swojej platformie w najwyższej dostępnej tam jakości, będą mieli rozgłos jakiego ten świat jeszcze nie widział.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Necronom napisał(a):

Mnie ta gra w ogóle nie interesuje, ale temat i ogólny cyrk z tym związany niezły :E

Mnie też ale z dziką przyjemnością popatrzę jak internet zapłonie zaraz po tej prezentacji :faja:

2 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

My jako plebs po prostu jestesmy za glupi zeby zrozumiec i podziwiac to kreatywne podejscie do dojenia klientow. Po zarabiac na grze, jak mozna ulice doic juz na etapie trailera? %-)

Powiem wiecej, z takim trendem to zaraz sie okaze, ze to dopiero poczatek ;)

Zawsze mogą wprowadzić model rozgrywki pay-to-win :sex:

Edytowane przez bourne2008
Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Trailer GTA6 wywołuje takie emocje, że sobie przejrzyj ostatnie strony. Ja mam bekę, to tylko gra i nie wiadomo czy wypali, a tu orgazm bo Rockstar pokaże filmik :hihot: 

Nie ma w tym nic dziwnego. ;) Mnie temat niespecjalnie grzeje, ale to chyba największa, najbardziej rozpoznawalna seria gier w historii. Co innego miałoby budzić takie emocje.

Opublikowano (edytowane)

Generalnie R* swoje osiągnął :) Gadają o tym wszyscy, docierają w każdy zakątek i o to chodzi. Ta gra kosztuje tyle, jest tak oczekiwana, że to nie tylko gierka, a największe wydarzenie kulturowe ostatnich dekad. To musi dojść absolutnie wszędzie gdzie się da, a netflix jest wszędzie i po pierwsze ma lepsza jakość od YT mimo wszsystko w 4K, obsługę 5.1 do rzeczy i hdr. Dawali juz wielkie seriale, wiec infrastruktura wytrzyma.

Do tego to pewnie bedzie bardziej gameplay i making of niz jakiś tam trailer 3 minuty, więc to nie jest po prostu zwiastun. No i wszędzie będzie 6h później, więc bez przesady.

Zapowiedzieli to teraz by kazdy czekal i dyskutowal do 27 sierpnia, a potem wszyscy siada w tym samym czasie i obejrza, a na Netflix wyskoczy ten material jako numer 1 w ogladanych przed filmami i serialami.

Mozecie płakać, ale w R* siedzą jednak kumate głowy i wiedzą ja kto rozgrywać.

Edytowane przez MroczneWidmo
Opublikowano

Chyba wam się trochę w głowach poprzerwacało.

To nie jest żadne kulturowe wydarzenie a zwykła gra :E

Zapytajcie 10 przypadkowo napotkanych osób, czy wiedzą, co to jest GTA.

Gwiezdne wojny to jest popkultura.

A nie jakaś gierka wydawana raz na 15 lat :E

Osobiście obstawiam, że GTA 6 będzie jednym z największych rozczarowań w świecie gier. Poziom hype’u, jaki sobie ludzie w głowach zbudowali, jest nie do spełnienia.

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
38 minut temu, Vulc napisał(a):

Nie ma w tym nic dziwnego. ;) Mnie temat niespecjalnie grzeje, ale to chyba największa, najbardziej rozpoznawalna seria gier w historii. Co innego miałoby budzić takie emocje.

Po GTA5 to mnie wgl nie grzeje, a gram w GTA od kiedy miałem PC.