Phoenix. 4 728 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Patch wlatuje 17lipca wraz z wersja gry na MAC.
Vulc 2 191 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Trzeba powiedzieć, że wsparcie gry jest naprawdę konkretne. Tyle lat od premiery i cały czas coś dłubią. Zacząłem kolejne przejście, ale poczekam do patcha, jak to za kilka dni. 2
Crew 900 1 000 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Patch wlatuje 17lipca wraz z wersja gry na MAC. A nie jutro?
Grolshek 518 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca 20 minut temu, Crew 900 napisał(a): A nie jutro? Jutro.
Phoenix. 4 728 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca (edytowane) 9 minut temu, Grolshek napisał(a): Jutro. Podasz źródło tych informacji ? 30 minut temu, Crew 900 napisał(a): A nie jutro? Z tego co tu jest napisane to wynika, że dzień później. Ale kto wie jak finalnie się to skończy. Edytowane 15 Lipca przez Phoenix.
caleb59 1 623 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca No to nie będzie jakiś mega duży update, dodadzą jakieś pierdoły i to tyle. Ucieszę się bardziej jak przy okazji naprawią jakieś ekstra błędy, które zostały w grze. Np. sypanie się launchera gry za każdym razem w wersji Steam. 2
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Edytowane 15 Lipca przez JeRRyF3D 1
Phoenix. 4 728 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca 18 minut temu, caleb59 napisał(a): No to nie będzie jakiś mega duży update, dodadzą jakieś pierdoły i to tyle. Ucieszę się bardziej jak przy okazji naprawią jakieś ekstra błędy, które zostały w grze. Np. sypanie się launchera gry za każdym razem w wersji Steam. I tak cud ze po tylu latach cos wypuszczaja, fajnie jakby dali jakies zadania poboczne skoro tak dlugo nad tym pracowali i sasko bedzie na stream oraz była tam jakas pusta tabelka z brakujacymi postaciami. Byc moze PS5 PRO dostanie update, moze dodadza FSR 4.0 dla kart AMD. Jestem ciekaw 1
caleb59 1 623 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Fajnie by było się pozytywnie zaskoczyć. W sumie grę ograłem już street kidem i korposem, został nomad więc może warto będzie powrócić. 1
Phoenix. 4 728 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca ja napewno jeszcze raz ogram gierke, nie wykorzystalem wszytskich sciezek i romansow jeszcze No i tak jak piszesz glowna postac. 1
Ryszawy 403 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Niech w końcu poprawią te graficzne bugi, które są wkurzające w wersji z PT, cienie na postaciach przy przełączaniu LOD, na roślinności i szmatach (nie mylić z kurtyzanami). 1
tgolik 547 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 7 godzin temu, Ryszawy napisał(a): Niech w końcu poprawią te graficzne bugi, które są wkurzające w wersji z PT, cienie na postaciach przy przełączaniu LOD, na roślinności i szmatach (nie mylić z kurtyzanami). Czemu mieliby to poprawiać? To wymagałoby raczej dalszego rozwoju Red engine, a tego nie planują już robić. 2
Jacob7 3 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Na premierę kupiłem CP2077, później czekałem aż załatają, później nie było czasu. W końcu jest ten moment i od pt będzie grane. Do tego jeszcze DLC się dokupi, będzie to piękna przygoda. Edytowane 16 Lipca przez Jacob7 2
caleb59 1 623 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Czyli jednak miałem nosa - same pierdoły, nie ma sensu wracać do gry. 1 1 2
deathrabit 74 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) FSR 4 potwierdzonym, długo trza było czekać Edytowane 16 Lipca przez deathrabit
caleb59 1 623 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca A no i przypominam bo niektórym zaraz zaczną swędzieć pazury... Cytat Cyberpunk 2077 will crash when using Photo Mode to take a screenshot with path tracing enabled [5076545]
Phoenix. 4 728 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Bo ten patch jest glownie powiazany z premiera na gry MAC, a PC dostanie przy okazji Jak ktos posiada wersje windows to gre na MAC ma za frytki. https://www.cyberpunk.net/pl/news/51686/aktualizacja-2-3-lista-zmian 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Jedną z zalet jest "rozbudowany tryb foto" ja pier....
Kadajo 7 412 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Rozbudowany w sensie ze juz się nie wiesza ?
Gothic 120 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Ja rozumiem, że można zapowiadać aktualizacje i jakieś mniejsze ogłoszenie ale aby robić z tego szum na miarę transmisji gdzie aktualizacja to coś w rodzaju fanowskich modyfikacji to śmieszne. Edytowane 16 Lipca przez Gothic 1 2
Phoenix. 4 728 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 5 minut temu, Gothic napisał(a): Ja rozumiem, że można zapowiadać aktualizacje i jakieś mniejsze ogłoszenie ale aby robić z tego szum na miarę transmisji gdzie aktualizacja to coś w rodzaju fanowskich modyfikacji to śmieszne. Mówisz że fanowskie modyfikacje by przeniosły grę na MAC 🤣 No i gdzie te fanowskie aktualizacje ? 1 1
tgolik 547 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 9 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Jedną z zalet jest "rozbudowany tryb foto" ja pier.... Tryb foto jest bardzo ważny dla promocji gry. Tweeter jest pełen świetnych ujęć z gry. Które się fajnie ogląda i wpisy z nimi dobrze się klikają. 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Z tymi transmisjami to jakaś przesada, bo takowe automatycznie podbijają oczekiwania #wow, wejdzie tryb TPP zobaczycie# a potem jak już się okazuje, co naprawdę wychodzi to #buuu, redzi dali dupy#
Rekomendowane odpowiedzi