AldousHuxley 36 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Podniecacie się przed czasem a wyjdzie bubel z bugami,liniowy na 6h gry,w dodatku z trzema patchami na start,bo gra pewnie będzie niegrywalna. Witamy w 2025. 2 1 3
caleb59 1 633 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Dobrze pisze, obecnie lepiej z góry zakładać, że będzie źle by się EWENTUALNIE miło zaskoczyć, jak ostatnio z portem TLOU 2. 3
ODIN85 3 503 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Jakoś w tym roku nie było jeszcze wtopy optymalizacyjnej ale to lata na Ue5 więc na pewno będą
Zas 290 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Minimalne wymagania dla UE5 to DLSS Performance - i wtedy jakoś zaczyna działać
samsung70 210 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia no czekamy, bo pewnie to dostaniemy przed GTA6 na kolejne miesiáce kiedy beda polerowac GTA
ODIN85 3 503 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) 8 maja trailer Edytowane 29 Kwietnia przez ODIN85 1 1 1
Kris194 4 720 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Nie zdziwię się jeśli Mafia zostanie przesunięta na jesień po tym jak GTA VI zostało opóźnione.
samsung70 210 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja W dniu 24.04.2025 o 18:59, samsung70 napisał(a): no czekamy, bo pewnie to dostaniemy przed GTA6 na kolejne miesiáce kiedy beda polerowac GTA no i kurna mialem racje co nie,
JeanPepin 333 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Póki co 08.08 został, aż dziwne Edytowane 8 Maja przez JeanPepin 1 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Na moje urodziny Połączenie RDR i pierwszej Mafii. Czy może być coś piękniejszego Good Price Edytowane 8 Maja przez ODIN85 2
Gothic 120 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Typowy dzisiejszy gniot, nawet nie trzeba grać aby wiedzieć, że gra będzie się opierać na dwóch elementach: 1. Oglądaniem przydługich przerywników filmowych. 2. Strzelaniem za osłon z toną wyreżyserowanych skryptów. Edytowane 8 Maja przez Gothic
Tomek1623 266 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Mi się podoba, jeszcze żeby jakieś miasto było i gitara. Biorę na premierę. 1 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Good Price Szkoda, że nie jak w Clair 33, gdzie już na premierę było -10% zniżki. Gameplay za 50 min.
Sheenek 330 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Wyglada swietnie, z tego co mowia polozyli ogromny nacisk na fabule, cos czym Mafia zdobyla swoja slawe, takze brzmi obiecujaco. Wracam z wakacji i gram😁 No i @ODIN85stawia flakon. Edytowane 8 Maja przez Sheenek 1 1
raul_ole 155 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nie kręcą mnie te ramy czasowe, szkoda nie dla mnie 1
Rekomendowane odpowiedzi