dawidoxx 103 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Czwarta część kultowej serii gier akcji, będąca prequelem cyklu. Mafia: The Old Country jest dziełem studia Hangar 13 (autorów m.in. Mafii III oraz Mafii: Edycji Ostatecznej) i korzysta z technologii Unreal Engine 5. Premiera 2025 1
lamparcicho 286 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jaram się jak nowym forum 2
Tomek1623 69 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jakoś w grudniu mają się pojawić konkrety
MAKU 19 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października O tak, oby tak dobrze byla zrobiona jak Mafia 2 proszeee.
caleb59 168 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jeśli będzie taka sama jakość jak remake Mafii 1 to będzie fajnie i będę zainteresowany, obecnie wisi poza moją listą zainteresowań ze względu na zbyt mało szczegółów. 1 1
Pavel87 86 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października U mnie też gra oczywiście na radarze, po tych filmikach można przypuszczać, że wrócą do korzeni, pewnie będzie to Sycylia. Czekam oczywiście na więcej szczegółów i przede wszystkim gameplay 1
azgan 447 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W dniu 30.10.2024 o 20:17, MAKU napisał(a): O tak, oby tak dobrze byla zrobiona jak Mafia 2 proszeee. I Mafia Remake 👍 1
Jaycob 286 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Powrót do korzeni? Super. Przynajmniej nie będzie żadnego otwartego świata z zapychającymi aktywnościami, a liniowa opowieść. Na ten moment samym teeserem mnie nie kupią, czekam na konkretne gameplaye. 1 1
DeIntegro 35 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ogrywałem jakiś czas temu Mafię Definitive Editon i bardzo mi się podobało. Jaram się 2 1
Kelam 717 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Właśnie po ramake jedynki hangar ma u mnie mały kredyt zaufania, którego nie było po fatalnej dla mnie trójce. Tylko mieli z czego ściągać. Dowieźć jakość - (zwłaszcza fabularną) w autorskiej części nie będzie już tak łatwo. Niemniej na grę czekam najbardziej w 2025. No, ale co innego mogę powiedzieć, jak jestem fanem tych klimatów - w grach i filmach. 1
elfuegoxxx 1 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada oO i nareszczie jakaś gra, a nie jakieś psychodele - Alany i hille
Rekomendowane odpowiedzi