Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś gra na yt takie może odnieść wrażenie.

Nie jest tak źle i jest dużo drobnych elementów które fajnie budują klimat.

No i jeszcze dać język na sycylyjski,+10 do imersjii.

Edytowane przez ODIN85
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Mack odpalony. :E 

Faktycznie brzmi jak moderm gaming - trzymanie za rączkę, idiotyczne skradanie i X-ray vision. :E Wygląda na grę, którą kiedyś kupi się może na mocnych przecenach albo jak wpadnie do Game Passa.

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, samsung70 napisał(a):

dlatego, że jest na 10 godzin? 

Raczej nie - nikt normalny nie przelicza czasu gry na złotówki, bo to bez sensu.

2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Tu tak zawsze jest.

Ci co grają są zadowoleni a ci co nie chcą ich przekonać że to:kupa:

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Często gram w różne gry i jednocześnie potrafię je konstruktywnie krytykować. To normalne, że nie zawsze jestem w pełni zadowolony z każdego tytułu, nawet jeśli spędzam przy nim sporo czasu.

Opublikowano
2 godziny temu, lukadd napisał(a):

~50fps w renderowaniu 1440p to bida w takiej liniowej gierce. To jest podobny wynik jak Indiana robił, ale z PT :E, bo bez PT ~120fps w 1440p na 4080 :E 

Tylko Indiana z PT powinna działać jak bez PT :E Taki to poziom grafiki prezentuje nawet z PT i ten brutalny LOD na cieniach jest śmiechu warty.

Opublikowano
30 minut temu, samsung70 napisał(a):

ależ ogromna niechęć od wiekszości osób tutaj na forum jest wyczuwalna do tej gry... dlatego, że jest na 10 godzin?  residenty też są na tyle lub mniej i nikt tam nie marudzi jakie to jest złe. 

Niechec bo wytykają błędy? :E optymalizacja do dupy, początek gry nie jest wcale ciekawy

To ze jest krótka wcale nie jest jakimś minusem.. mi nie pasuje stan techniczny gry i marna optymalizacja.

• Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Niechec bo wytykają błędy? :E optymalizacja do dupy, początek gry nie jest wcale ciekawy

To ze jest krótka wcale nie jest jakimś minusem.. mi nie pasuje stan techniczny gry i marna optymalizacja.

grałeś?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jaka marna optymalizacja? Nic nie tnie.

4 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Teraz, samsung70 napisał(a):

grałeś?

Rawie 2h grał.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, samsung70 napisał(a):

ależ ogromna niechęć od wiekszości osób tutaj na forum jest wyczuwalna do tej gry... dlatego, że jest na 10 godzin?  residenty też są na tyle lub mniej i nikt tam nie marudzi jakie to jest złe. 

Ostatnio to mam wrażenie, że do każdej gry są takie nastroje :) Chyba to już przesyt wszystkich gier się odzywa

Edytowane przez JohnyWol
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, j4z napisał(a):

Cisnąć wszystko i wszystkich! Zaraz chyba odpalę tę grę i też będę cisnąć!

ja zaraz odpalam Tivolta na YT i tez pocisne bo juz mi sie nie podoba to ze sa konie w grze.. :/ 

• Confused 1