Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ona nigdzie nie spuchła, o czym ty piszesz ? Temat napuchniętej twarzy został wyjaśniony. 

A wasze pierdololo nt wieku i postrzegania to tylko wasza subiektywna spaczona ocena. 

A na jej wygląd ma też wpływ postęp graficzni i silnik użyty, Geralt też nie wyglądałby tak samo. Wymyślacie naprawdę problemu z dupy.

Stworzyć sobie problem w głowie i liczyć że redzi będą się z tłumaczyć z problemu który widnieje tylko w czyiś głowach 🤣

Obojętnie jak by wyglądala postać zawsze pewne grupa ludzi by miała pretensje, niestety każdemu nie dogodzisz. 

Faktycznie napuchnięta 🤣 Aż się wklęsłe policzki zrobiły 😂

IMG_0093.jpeg

IMG_0094.jpeg

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano

To gadanie o spuchniętej Ciri to jest takie POV: powiedz mi, że nie masz kobiety, nie mówiąc mi że nie masz kobiety :E

Kobiety w pewnym momencie tracą "dziewczęcą urodę" i rysy im "mężnieją". No, ale wiadomo - nie będzie fap material do 16-latki :) 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Dla mnie temat spuchnietych ujec jest juz wyjasniony definitywnie, a postac prezentuje bardzo dojrzaly klimat i dojrzala kobiete, a nie ta dziecinade z W3.  Ale rozumiem ,ze ktos woli niedojrzale nastolatki :lol2:

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, galakty napisał(a):

Kilka lat po W3, a Ciri wygląda jakby minęło z 15 :E 

A ile ma w w3?

4 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Dla mnie temat spuchnietych ujec jest juz wyjasniony definitywnie, a postac prezentuje bardzo dojrzaly klimat i dojrzala kobiete, a nie ta dziecinade z W3.  Ale rozumiem ,ze ktos woli niedojrzale nastolatki :lol2:

Oczywiście, że tak.
Jestem w szoku, jak wielu na necie sadzi się o ten wiek & wygląd w tak poważnej, ponurej, trudnej historii, zamiast zastanowić się nad "logiką" i sytuacją odwrotną.

Serio ma sens (?), że świat ratuje smarkula, że całe wioski od potworów oswabadza smarkula, itd. itd. Przecież to aż się prosi, żeby była to - owszem - młoda, prężna, sprawna, silna, ale jednak choć TROCHĘ (!) dorosła osoba. Jeżeli założymy, że Ciri z W3 ma z 18, 19 lat (czyt. ok dwudziestki), to kilka lat później, to może być i 8 i 9 lat. Czyli lalka jest około 30ki. To jak ma wyglądać? Jeszcze przeorana życiem, wpierdolem, przygodami, stylem życia i gównianymi warunkami życiowymi, jako takimi w "tamtych czasach".

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Widzę w temacie od przeszło 20 stron nic się nie zmieniło. :E Ciri ma buźkę znacznie lepszą niż mieć powinna, w tym fachu. Klasyczny przykład pracy w szkodliwych warunkach, przy czym "szkodliwe warunki" z reguły nie gonią za tobą przez pół lasu. No, ale przyjęło się, że główny bohater nie powinien być szpetny, co zrozumiałe. Dlatego mamy Geralta, który na tle Eskela czy Lamberta, wygląda na typa z całkiem innej bajki, nie wspominając o oryginale z książki. 

Ludzie się po prostu nudzą, coś trzeba pisać, show must go on. Mnie fejs naszej dziewczyny akurat najmniej interesuje. Obawy dotyczą bardziej jej charakteru aka "chcę rozmawiać z kierownikiem", który jest widoczny w trailerze. Liczę na to, że będzie miała trochę dystansu do otoczenia. Jest tutaj sporo do zrobienia, bo nie oszukujmy się, to nie jest "easy likable person".

Edytowane przez Vulc
  • Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 4.03.2025 o 08:17, Phoenix. napisał(a):

Kolejna ciekawostka z w4. Redzi zeskanowali teren całych gór stołowych i wsadzili do UE5. To będzie jedną z lokacji.

Hmm, w sumie to wygląda jakby Bauk z trailera miał tam miejscówke swoją.

-----

Czas mija a wy dalej o opuchliznach? Nie znudziło Wam się?

Pomijam już fakt jest masa zmiennych które wpływają na wygląd twarzy nawet żywych ludzi, to mamy doświadczenie z 1. zwiastunem Wieśka. A każdy zwiastun Wieśka miał to do siebie że twarz Geralta finalnie była inna. Poza tym czy główny bohater musi być zawsze ładny?

Opublikowano

A jak, w pyte ma być ładny, przecież szpeciolem  nie będziemy  grać :E  Poza tym Ciri w roli Wiedźmina jakoś nie pasuje.  Dobrze, że nie jest murzynką, bo na bank bym tego nie dotknął. Kurde, jak by nie mogli poprowadzić czwartej części normalnym Geraltem.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

@leven

Mam bardzo podobnie. Wolałbym grać past prime Geraltem niż prime time Ciri. Wiesiek to charyzma, charakter, skill, postać legendarna w świecie gier - żałuję, że poszli tą drogą. Zobaczymy czy Ciri uniesie dziedzictwo tej serii.

Edytowane przez Sawyer1916
Opublikowano

Jest tyle ciekawych postaci że naprawdę nie byłoby problemu wybrać ciekawszej od Ciri :E 

Ale skoro dali ją do trójki jako hot chick, to się napalili i pewnie z punktu widzenia słupków w Excel zarobi więcej niż Vesemir :E 

Opublikowano
14 minut temu, Sawyer1916 napisał(a):

@leven

Mam bardzo podobnie. Wolałbym grać past prime Geraltem niż prime time Ciri. Wiesiek to charyzma, charakter, skill, postać legendarna w świecie gier - żałuję, że poszli tą drogą. Zobaczymy czy Ciri uniesie dziedzictwo tej serii.

Zmienisz zdanie przy pierwszej kąpieli z jakąś koleżanką:uscisk:

Opublikowano
10 godzin temu, leven napisał(a):

A jak, w pyte ma być ładny, przecież szpeciolem  nie będziemy  grać :E  Poza tym Ciri w roli Wiedźmina jakoś nie pasuje.  Dobrze, że nie jest murzynką, bo na bank bym tego nie dotknął.(...)

Serio gracie w ludziki, a nie grę?

• Upvote 1
Opublikowano

Znam człowieka który nie zagra w grę, jak bohaterką jest kobieta. 🤦 Nieważne co to jest za gra. 

...ale w niektórych sytuacjach rozumiem, że przez źle dobraną postać może nie być takiej immersji. Mi np. do GTA zupełnie nie pasuje kobieta. 

...ale i tak się jaram grą.

Opublikowano

No oczywiście, że tak i po części to rozumiem, ale... bez jaj.

To była / jest ŚWIETNA gra - jako całość, historia, wykonanie, klimat, uniwersum i dla mnie - mogliby tam dla beki Mario wsadzić, to - nie spowodowałoby, bym ABSOLUTNIE nie dotykał gry. Może beka, może fkurf lekki, ale i tak dałbym tej grze, historii szansę. Bo to kultowa gra. A tu nie ma Mario. Jest postać zaszyta od podstaw w uniwersum. Jest jego całością, by nie powiedzieć kluczowym elementem i... towarzystwo się pruje, bo na nie taki makijaż, albo 3 kg z dużo. Co to za pierdolec jest, ja się pytam?! Tyle fapania na woke i innych świrów, a takie pogięte podejście w temacie "nie takiej Ciri", to nie jest inna - nieco lżejsza, ale jednak - forma tego woke'owania? Ma być tak, jak ja gracz chcę, bo inaczej to kiszka, to nie gram, to jesteś u pani!?

Przecież ten wątek "nie takiej Ciri" powoduje u mnie porzyg.
Serio ludzie nie mają większych zmartwień? ;) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Serio gracie w ludziki, a nie grę?

Serio. Ciri jako postać w W3 średnio lubiłem. Za to Lamberta i Vesemira bardzo. Z postacią wiąże się też fabuła. A pamiętaj też, że tej postaci nadane sa jakieś cechy, wygląd, dobrany głos aktorów. To powoduje, że się z postacią polubisz albo nie.

Jak to "kliknie" to imersja w grze przechodzi na inny poziom. 

Nic nie zastąpi dla mnie głosu Rozenka w dialogach z Geraltem.

Edytowane przez larry.bigl
  • Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a):

Ja to bym łyknął chętnie historię z przeszłości Vesemira, Eskela albo Lamberta..

Zdecydowanie, tym bardziej że W3 posiadał relacje z nimi i fajnie byłoby nimi zagrać wiedząc co było w przyszłości. 

Opublikowano
1 minutę temu, larry.bigl napisał(a):

Serio. Ciri jako postać w W3 średnio lubiłem. Za to Lamberta i Vesemira bardzo. Z postacią wiąże się też fabuła. 

A Ciri jest spadochroniarką adoptowaną w ostatnich 15 min gry (?) ;)

Opublikowano
Teraz, JeRRyF3D napisał(a):

A Ciri jest spadochroniarką adoptowaną w ostatnich 15 min gry (?) ;)

Nie, ale nie pasuje mi jej głos, odrobinę zachowanie jako postać w W3, ogólny odbiór postaci. A skoro mi to nie leży i taka postacią mam grać to może to nie siąść.

Wiedźmin, Max Payne, pierwszy Assasins Creed, postacie z Diablo 2, wiele innych gier gdzie "postać mi usiadła" sprawiły, że gra stała się jeszcze lepsza. 

Opublikowano
22 minuty temu, galakty napisał(a):

Jak dla mnie to Cri została wrzucona do W3 na siłę i jakby jej nie było, to gra by nic nie straciła :E 

Ba, wolałbym już lożą czarodziejek zagrać :E 

Spoiler

20 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Nie, ale nie pasuje mi jej głos, odrobinę zachowanie jako postać w W3, ogólny odbiór postaci. A skoro mi to nie leży i taka postacią mam grać to może to nie siąść.

Siądzie, siądzie... nie boi. ;)
Jeszcze 12x będzie modyfikowana, uszczuplana, wylaszczana i inne pierdy.
Na premierę będzie cukierek. ;)

Opublikowano

No i w końcu tak upicują Ciri, że zostanie z niej dosłownie 30 kg wieszak na ubranie z mieczem cięższym od niej samej.  Co innego pograć jakąś misję, a co innego przechodzić całą grę postacią ważącą tyle co źdźbło trawy 8:E  W ogóle ostatnio wszystkie postacie do gier są jakoś mocno odstające od prawidłowości.  Wiedźmin kobietą, kto to wymyślił ? Samuraj murzynem, całkowity brak manier.

Opublikowano

No na razie, to tylko pitolenie o helenie, jednak gdyby w głównej roli pozostał Geralt nie byłoby psioczenia. Jakiś popieprzony trend wchodzi do nowych gier odnośnie postaci. W W3 było/jest  pięknie, elegancko, niebezpiecznie, ostro, wymownie, bo Geralt jest zajebisty jako postać animowana i jego Polski dubbing  jest arcymistrzostwem, a teraz w W4 będzie pitu pitu bo panience buciki spadają.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

W 2013 CDPR dal znać, że to ostatnia przygoda z Geraltem, chociaż kontynuacji nie wykluczają i po 12 latach ktoś piszę, że to wina obecnego trendu.. bez komentarza 

Edytowane przez Voodoo2