Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, PaVLo napisał(a):

Dla mnie negatywne, gdy Ciri zostaje Cesarzową lub ginie (prawdopodobnie), a pozytywne, gdy zostaje Wiedźminką.

Nie wiemy jeszcze czy czwarta część będzie na podstawie wyboru drogi Wiedźminki, czy gdy Ciri "poświęca" się by przerwać niszczenie światów przez Białe Zimno, ale ostatecznie przeżyje.

Osobą Wiedźmińską lub Wiedźminiszczką !

• Like 1
Opublikowano

Jestem bardzo zawiedziony, że wybrali Ciri na główną postać. Przecież ona jest totalnie przekoksowana. Kto niby będzie teraz jej przeciwnikiem? Ogólnie o historię się nie boję, CDP Red wymyśli na pewno dobrą fabułę, ale nie ma się co oszukiwać, poszli  strasznie na łatwiznę, niestety przecieki się sprawdziły.

Pomimo tego na grę czekam i ją pewnie zakupie, ale oczywiście po premierze, żeby nie było powtórki z Cyperpunka ;)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, tuhmunud napisał(a):

Póki co i zachwyty i narzekania są całkowicie puste, gra dopiero wchodzi w faze produkcji...

Już po przejściu na UE5 i szukaniu ludzi za granicą śmierdziało, szczególnie że kompetentni ludzie poodchodzili ze studia.
Później zatrudnili Mary Kenney... Teraz słyszę że wiedźmiński klimat będzie tworzony przez takich ludzi jak Cian Maher...
image.png.aaee73275f546853bd022252f9d9db09.png

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Widzę że na forach ogromna debata w temacie wyboru Ciri na główną bohaterkę, wielu facetów twierdzi że nie będzie grać kobietą i koniec :) Ciekawi mnie czy są jakieś dane, które pokazują ilu facetów/kobiet grało w W3. W CP2077 z tego co czytałem 70% grających romansowało z Panam, więc Female V grało tylko/aż 30% graczy. 

• Like 1
Opublikowano

To, że zagramy Ciri było już wiadomo 9 lat temu. Z tym słabym trailerem to bym nie dramatyzował, Polską wersje dobrze sie ogląda.

Raczej jego tresc nieprzypadkowa, bo zwiastun ma ten sam przekaz co pierwszy zwiastun W3 - ludzie to potwory. 

Gramy kobietą, ale gramy w wiedzmina jak wcześniej. Liczę, że taki był zamysł CDPR. 

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Bez jaj, tutaj jest chyba najbardziej kulturalna dyskusja jaką znalazłem. Biegając po stronach trafiłem na jakieś miejsce, gdzie tylko jechali że DEI że Sweet Baby że ubrzydzona Ciri że pewnie same lesbijskie romanse będą itd 

200w.gif?cid=6c09b952xzsukxth9yahcgctrwd

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

gdzie tylko jechali że DEI że Sweet Baby że ubrzydzona Ciri

Tyle, że foliowe czapki już o tym pisały przed trailerem. Mnie ten trailer pozytywnie zaskoczył, bo nie widać elementow woke. 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Widzę że na forach ogromna debata w temacie wyboru Ciri na główną bohaterkę, wielu facetów twierdzi że nie będzie grać kobietą i koniec  

Problemy 21 wieku... ale jak się gra obcym, mutantem, czy wuj wie czym to jest ok :E ludzie co raz bardziej zaczynają mnie przerażać :) 

Zrobią jej wielkie balony, kusą spódniczkę jak w Stellarze i się będą stulajarze ślinić :E i nagle wszytskim zacznie się podobać...

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

To, że zagramy Ciri było już wiadomo 9 lat temu. Z tym słabym trailerem to bym nie dramatyzował, Polską wersje dobrze sie ogląda.

Raczej jego tresc nieprzypadkowa, bo zwiastun ma ten sam przekaz co pierwszy zwiastun W3 - ludzie to potwory. 

Gramy kobietą, ale gramy w wiedzmina jak wcześniej. Liczę, że taki był zamysł CDPR. 

odgrzewany słabo kotlet  , w 2013 ten trailer miał sens , ten nie ma sensu logicznego

Ładnie wygląda graficznie jako całość i tyle ale pasuje mi do przedstawienia gry w stylu soulslike

Edytowane przez voltq
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Voodoo2 napisał(a):

Właśnie w tym jest największy problem, nie chodzi o to czy gramy kobietą czy nie, tylko czy ma to jakiś sens, czy ktoś tam miał jakiś pomysł na Ciri? Oprócz tego że jej twarz wygląda jak trans to cała reszta to po prostu kopia wiedźmina, a skoro tak, to po co było zmieniać?

• Like 1
Opublikowano

Zgadzam się. Odbiór wydaje się umiarkowanie pozytywny, ale nie aż tak jak chyba wszyscy by sobie tego życzyli. Mnie osobiście historia Ciri średnio interesuje; podobało mi się zakończenie W3 z nią i chyba mi to osobiście wystarczyło; nie polubiłem jej na tyle, by chcieć nią grać jako głównym protagonistą w kolejnej odsłonie. Liczyłem na zupełnie nową historię, z nowym Wiedźminem, historię raczej nie powiązaną z tym co było do tej pory, ewentualnie z jakimś małym cameo.

No ale jest co jest. A jakość fabuły to się nie martwię, bo REDzi pod tym względem dowożą, mam tylko nadzieje że przetasowania w studiu i te różnorakie plotki o DEI to tylko plotki. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

No jak skąd, od Sapka.

@tgolikCzy Pan Rozenek będzie dubbingował Geralta w W4? Bo jeśli nie, to w ogóle nie ma opcji by to palcem dotknął. 

A co tam takiego o ciri jest ciekawego co można skopiować i użyć w tej grze? czy powstała jakaś książka spod pióra czy raczej klawiatury na maszynopisie pana Andrzeja która nazywa się Ciri wiedzminka ?

Moze nie mam racji ale , wiedzmin 1 remake bedzie hitem , a wiedźmin 4 będzie shitem

Edytowane przez voltq
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Widzę że na forach ogromna debata w temacie wyboru Ciri na główną bohaterkę, wielu facetów twierdzi że nie będzie grać kobietą i koniec :) Ciekawi mnie czy są jakieś dane, które pokazują ilu facetów/kobiet grało w W3. W CP2077 z tego co czytałem 70% grających romansowało z Panam, więc Female V grało tylko/aż 30% graczy. 

Chyba nie tak duża grupa osób nad tym debatuję i rozpacza. Popatrząc na trailer W4 170k pozytywnych reakcji i tylko 14k negatywnych.

A teraz popatrz na trailer tej drugiej gry, tych od Abby gdzie też będziemy grać "kobietą" 28k pozytywnych i 42k negatywnych 8:E A i jeszcze komentowanie wyłączyli :E

Edytowane przez lukadd
  • Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, voltq napisał(a):

odgrzewany słabo kotlet 

Jasne, mając nieskończoną ilosc możliwości przedstawienia zwiastunu,  ekipa robiącą grę nie wymyśliła nic nowego. Taki miał być przekaz, miał uspokoić graczy, rusz komórkami.

ps.Niejedna 40-stka chciałaby tak wyglądać, zwłaszcza z podbitym testosteronem ;D chyba, ze tu ma 15 lat to ops.. 

17341084575534657881373749612600.jpg.de43b9b3a6c30629ade988bb9b0d4371.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Wg mnie nie ma zarysu materiału źródłowego utworzonego przez utalentowanego człowieka na którym można bazować żeby stworzyć dobra grę z Ciri w roli głównej , chyba ze byłby to soulslike

Zapłacić panu Andrzejowi worek pieniędzy i wiedźmin 4 mógłby dziać się w młodości geralta , na bazie rozdroża kruków i tej nowej kontynuacji która zapowiedział AS czy nawet obejmować jakiś wcześniejszy okres byle na bazie pomysłów utalentowanych osob

Opublikowano
29 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Do dzisiaj w D2/D2R ludzie graja czarka i assasynka, nikt nie placze :E

23 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Bez jaj, tutaj jest chyba najbardziej kulturalna dyskusja jaką znalazłem. Biegając po stronach trafiłem na jakieś miejsce, gdzie tylko jechali że DEI że Sweet Baby że ubrzydzona Ciri że pewnie same lesbijskie romanse będą itd

Ludzie jak widac sa sfrustrowani... DEI by bylo, gdyby sobie Ciri wymyslili teraz na potrzeby gry, a ona juz byla wczesniej z wlasna historia. Ale to tez dobrze, sygnal dla branzy by nie brneli w to DEI dalej, bo irytacja bedzie tylko rosla.