No ja to samo
Niestety zauważyłem taką patologię, że Polacy auto to często traktują wręcz jak członka rodziny. W tym kraju panuje samochodoza na całego.
Dla mnie dobra luksusowe to w sumie przedmioty, które nie są pierwszej potrzeby. Mam ekspres do kawy za kilka tyś i myślę, że można to traktować jako luksus bo można kupić kapsułkowy za 300zł.
W takim przypadku karta graficzna za 10 tyś jest dobrem luksusowym bo absolutnie nie jest wymagana chyba do niczego pomijając jakieś AI i zastosowania powiedzmy przemysłowe.
Jak chodzi o zegarki to niektórzy traktują właśnie jako inwestycję no ale trzeba znać się na tym i trafić np w jakieś limitowane edycje, które będą kiedyś jeszcze coś warte.
W jakie ja bagno wdepnąłem kupując tę grę? Odpowiedź jest chyba oczywista, widząc co się wyrabia, nawet po tym fixie fixa, gdzie napsuli po patchu 1.1 kompilację shaderów i teraz jest z nimi taki problem, że muszą sami skorzystać z moda na Nexusie, żeby je wyłączyć dla dobra gracza, co powinno przyprawiać o pomstę do nieba, oni nie ogarniają własnej gry, stworzyli twór zwany Stalkerem 2, drugą częścią historii Stalkera w Zonie, ale tak nie udolnie, że wyszła z tego wczesna alpha i nie wiadomo czy wejdzie w ogóle do fazy beta, a co dopiero żeby stanęło na nogi.
Rekomendowane odpowiedzi