Raytracing w grach - Przyszłość rozwoju gier czy tylko kolejna ciekawostka?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Tak był w zestawie kabel display port i hdmi, już działa poprawnie wszystko, na high jest 1000 nit a na medium 500. -
Przez lukadd · Opublikowano
UE zamordował wydajność w Stalkerze. Totalne nie ogarnięcie od strony devów i nawet grama RT nie musieli do tego dorzucać, aby to leżało i kwiczało -
Przez Send1N · Opublikowano
Ogólnie mnie to zaciekawiło bo na am4 jak proce się kończył przy 2 modułach na 3800mhz z if 1900 to tak samo mi się zawsze kończył przy 4 czy to 3700x / 5600 / 5800x3d nie musiałem schodzić niżej z taktowania jedyne co to timingi do poluzowania poszły aby można było wrzucić niższe napięcie z racji tego że przy 4 ławkach obok siebie zaczęły się przegrzewać jedna od drugiej, natomiast w przypadku am5 to w necie można wyczytać takie coś właśnie typu że na zwykłe 6000mhz przy 4 obsadzonych slotach nie ma co liczyć a takie 6000mhz to jak 3600 na am4 z którym żaden ryzen od zen2 nie miał problemu przy 4 jak tylko miało się odrobinę wprawy -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Gdzie w tym logika? najpierw piszesz że chodzi o to, że mamy nie fikać atomowej potędze, a potem mamy od niej odbić Krolewiec/kaliningrad? on tam powrót mówi, że powinniśmy robić dużo interesów z Rosją, a Kaliningrad ma być centrum tych interesów. Tyle, że to nie jest dla Polski korzystne. Wręcz przeciwnie. Bo wbrew temu co wam się wydaje - on nie myśli o prawdziwym polskim interesie, ale o tym, aby nas oddalić od Europy i przybliżyć do Moskwy. A na to nie może być zgody nigdy. -
Przez Umpero · Opublikowano
Nie pisałem o więźniach tylko o całej masie społeczeństwa, która tam czci po dziś dzień banderowców. @GordonLameman nie wiem. Może jakieś wizje o odbiciu Królewca/Kaliningradu? Chociaż bardziej pasuje mi to do analogii z przekazaniem Hong Kongu pod administrację chińską z rąk brytyjskich.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi