Ja korzystam z eTutora. W sumie nie miałem styczności z wieloma aplikacjami, więc nie mam porównania. Na plus na pewno sposób powtórek, chyba Spaced repetition to się nazywa. Ja spędzam dość mało czasu, staram się, chociaż 15 minut dziennie w tej apce, ale jakieś efekty są. Natomiast nie wiem, czy pod kątem gramatyki jest to najlepsze rozwiązanie. Myśle, że warto mimo wszystko spróbować.
Z tym corecycler jest coś ostro nie tak, nie tylko ja mam problemy. Nie dość że wali neistabilnością od razu (tylko ten program) to od wczoraj źle wykrywa wątki i nie odpala Prime95, mimo że wszystko inne raportuje poprawną ilość rdzeni/wątków.
Jeśli przykładowy Pac-Man zdobywałby lepsze oceny od przykładowego W3, to w pełni na nagrodę gry roku zasługuje. Od pozostałych elementów są oddzielne kategorie. Ale też nie przechodźmy do tak skrajnych przykładów - ani Wukong nie jest tak dobrą grą jak W3, ani Astro Bot to nie jest tak prostą grą jak Pac-Man.
To nie jest też pierwsza sytuacja, kiedy nagrodę Gry Roku dostaje tytuł, który po prostu daje najwięcej funu, mimo bycia prostym platformerem - 3 lata temu zgarnęło ją It Takes Two.
W sumie ładny szach, jak tak na to szerzej spojrzeć. Trzeba często i jasno pokazywać kto jest odpowiedzialny za rozwalenie funkcjonowania systemu państwowego.
Rekomendowane odpowiedzi