UFO i inne niewyjaśnione zjawiska
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Ale co ma piernik do wiatraka? Oglądałem filmy, kojarzę skąd się wzięła Cosa Nostra, ale mam wątpliwości, czy to dobry materiał na grę, zwłaszcza, że Hangar już położył Mafię III - i to umiejscowioną w kapitalnych, "filmowych" czasach. W wypadku tamtej gry chodziło nie tylko o strukturę gameplay'u (grind), ale też o przerysowaną na modłę ostatnich wysrywów Ubisoftu albo Tarantino historię... co pokazuje, że nie każdy jest Rockstarem i nie każdy zdoła zrobić dobrą grę w dowolnych realiach. A przecież niektóre cut-cenki były i w trójce kapitalne, nie mniej klimatycznie i z nie mniej gęstą atmosferą niż ten trailer. Oczywiście - strzelby, pistolety i koktajle Mołotowa mogą wystarczyć, przy dobrze przemyślanej strukturze misji i dobrze zaprojektowanym modelu walki, historia może całość podkręcić, ale ja nie jestem pewien, że to im się uda. Bo realia, które ograniczają możliwości gameplay'u trzeba bardzo sprawnie wykorzystać. Przede wszystkim jednak kłóci mi się ta wizja z pewnym standardem gatunku ukutym przez GTA i pierwszą Mafię dwie dekady temu - duże miasto, fury, klimat pewnych ikonicznych dla popkultury czasów (czy to lata 20./30, czy 60., czy 80.). W kolejną taką grę ze świetnie zrealizowaną, filmową fabułą, chciałbym zagrać. A tak naprawdę, poza Mafią I i częściowo II która jednak była strasznie uboga) - żadna inna podobna gra nie powstała. III położyli, nie wykorzystali ani potencjału Włochów w latach 60. (patrz właśnie Ojciec Chrzestny), ani gangów lat 70., ani kolorowych lat 80. - materiału mieliby pod dostatkiem na kilka ikonicznych, mafinjno-gangsterskich gier. A oni znowu kombinują, tak jak z groteską w III - teraz będzie włoskie "dzikie południe"... Może się miło rozczaruję. Póki co mam mieszane uczucia. -
Przez cichy45 · Opublikowano
Przecież są tam no-fly zone nie bez powodu. Lotniska tak samo mają systemy uziemiania dronów żeby czasem ktoś nie doprowadził do katastrofy lotniczej. IMO to albo rząd USA robi coś tak grubego że wyciek informacji o tym byłby katastrofalny w skutkach, albo oni nie mają zupełnie kontroli nad tymi wydarzeniami. Na pewno ta sytuacja nie jest normalna. -
Przez Tornado3 · Opublikowano
On dołoży kafla i powie że zainwestował w GPU -
Przez tomcug · Opublikowano
Spadek wydajności będzie zawsze Gdyby podążać za logiką "sprzęt jest za słaby", to by nie było żadnego postępu w grafice. -
Przez Dominix · Opublikowano
Dungeon to był zawsze mój ulubiony zamek, później inferno
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi