Klakier1984 726 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Ja tam w przeciwieństwie do poprzedników powiedział bym, że "Wojnę" można zobaczyć ale to nawet w swojej kategorii film jeden z wielu, ani lepszy ani gorszy od wielu innych filmów o podobnej tematyce. Do zobaczenia na raz i tyle. 1
Katystopej 983 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 2 godziny temu, Klakier1984 napisał(a): Ja tam w przeciwieństwie do poprzedników powiedział bym, że "Wojnę" można zobaczyć ale to nawet w swojej kategorii film jeden z wielu, ani lepszy ani gorszy od wielu innych filmów o podobnej tematyce. Do zobaczenia na raz i tyle. To jest bardziej dokument niż film i tak go trzeba postrzegać. Jest oparty na wspomnieniach żołnierza Navy Seals i przez tego samego żołnierza wyreżyserowany.
Pitross20 286 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Też obejrzałem ten film "Wojna", i film/dokument jest całkiem spoko, aczkolwiek nie jest jakiś porywający, w sobotni wieczór można obejrzeć. Coś z innej tematyki to polecam "Prawnik z Lincolna", z Matthew McConaughey, naprawdę dobry film.
JacekRTX 252 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Jak ktoś lubi ostre lanie jak w Pszczelarzu czy Fachowcu to powinien obejrzeć Ballerina. Z uniwersum Johna Wicka. Niektóre sceny jak z miotaczami robią naprawdę robotę, mnie tam się podobał 7/10 1
dan254 118 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca W dniu 20.06.2025 o 22:29, Katystopej napisał(a): Jeden z NAJLEPSZYCH filmów jakie widziałem w życiu. Łamie serce, łamie oczy. Obowiązkowe porządne nagłośnienie aby wczuć się w ciszę. Jak zaczniecie oglądać to zrozumiecie o co mi chodzi. Na mówiłeś mnie.I dzięki za to bo film bardzo mi się podobał. 2
j4z 936 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Swoją drogą albo wtedy był stary albo do tej pory się nie zestarzał. Bo kurna ile to było, 30 lat temu? Nie chcę mi się sprawdzać.
sideband 1 768 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Trochę się postrzał tylko to Azjata Azjaci jeszcze jak dobrze się prowadzą wyglądają młodo jak na swój wiek Taki Van Damme od lat wciąga i nie wylewa za kołnierz to postarzał się w tempie expresowym.
Lypton 953 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) To jest fotka z filmu sprzed dekady ( https://www.filmweb.pl/film/Little+Boy-2015-629851 ), miał wtedy 65 lat. Jak grał w Mortalu nie był taki stary, bo 45-cio letni. W zasadzie na każdym etapie swojego życia wyglądał tak, jak powinna wyglądać osoba w jego wieku. Edytowane 24 Czerwca przez Lypton 1
maras2574 889 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) W dniu 23.05.2025 o 10:28, bourne2008 napisał(a): Dziś premierka Until Dawn. Ponoć takie sobie ale na weekend jak znalazł. Nie oglądam horrorów bo mam z nich bekę Until Dawn obejrzałem tylko ze względu na grę. Gra lepsza PS. Też nieźle się naśmiałem Edytowane 24 Czerwca przez maras2574
ODIN85 3 500 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca To co jest w grze ma być w drugiej części.
Send1N 4 153 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 7 godzin temu, maras2574 napisał(a): Nie oglądam horrorów bo mam z nich bekę Nie każdy horror jest taki że wywołuje uśmiech na twarzy niestety takich jest garstka i większość to filmy z przed ponad 2 dekad, jednym z wyjątków był Lament z 2016r https://www.filmweb.pl/film/Lament-2016-767889 1
maras2574 889 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, Send1N napisał(a): Nie każdy horror jest taki że wywołuje uśmiech na twarzy Ja jestem "inny", u mnie każdy horror wywołuje śmiech, serio Z każdego robię sobie jaja Dlatego ich nie oglądam. Ale żona nieraz coś sobie włączy i się boi Ja ją potem straszę i mam niezły ubaw
bbandi 452 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Szukam tytułu filmu, była trójka przyjaciół dwóch kolesi i dziewczyna i było coś takiego że powtarzał im sie dzień tzn oni jakby spadli z tamy czy coś takiego i później powtarzał im sie ten sam dzień tylko przeżywali go inaczej za każdym raze, chyba ginęli pod koniec każdego dnia i znów powtórka, jednemu z nich na koniec odbiło i robił złe rzeczy bo stwierdził że skoro powtarza mu się dzień to będzie robił co mu się podoba. Edytowane 24 Czerwca przez bbandi
Send1N 4 153 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 3 godziny temu, maras2574 napisał(a): Ja jestem "inny", u mnie każdy horror wywołuje śmiech, serio Z każdego robię sobie jaja Dlatego ich nie oglądam. Ale żona nieraz coś sobie włączy i się boi Ja ją potem straszę i mam niezły ubaw Nie każdy horror to sieczka z mięsa, opętane domy czy jump scary są filmy z gatunku horror bez tego typu akcji i takie są właśnie najlepsze
maras2574 889 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Spoko, szanuję Ale u mnie z horrorów to tylko gry Tam potrafię się wystraszyć 1
Lypton 953 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) W dniu 21.06.2025 o 09:52, Vulc napisał(a): U mnie również Wojna wczoraj wjechała. Kapitalny film wojenny, świetne budowanie napięcia, nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Ja bym się przyczepił do jednej rzeczy - nie wzbudza żadnych emocji, los bohaterów miałem w sumie w dupie. Bardzo sprawna rzemieślniczo robota bez duszy. Taki zapewne był zamysł, niemal reporterski zapis jakiejś nieistotnej, bezsensownej misji w Iraku, ale u mnie to nie zaklikało. Lepiej po raz wtóry obejrzeć Generation Kill. Edytowane 28 Czerwca przez Lypton 1
Vulc 2 191 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Rozumiem, takie z pewnością były założenia i u mnie to siadło idealnie. Wiadomo, to nie ten poziom emocji jak choćby w takim Black Hawk Down, ale sprawna realizacja robi robotę.
Katystopej 983 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Wy, faceci nie macie uczuć też faceci: musiałem wykadrować bo remont kuchni i rozjebunda w salonie Edytowane 29 Czerwca przez Katystopej 3
larry.bigl 451 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Rojst Milenium. No jak dla mnie naprawdę dobry sezon..świetnie połączyli wątki z poprzednich sezonów..retrospekcje w serialu też dawały klimatu. Bardzo dobra gra aktorska. 1
Dimazz 565 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca F1 spoko film. Pitt dobrze się trzyma jak na alkoholika i nałogowego palacza. Gdyby nie nałogi to wyglądałby na 40+ 1
Send1N 4 153 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Dzięki za info nie słyszałem o tym filmie nawet a lubie tego typu klimat bardzo podobały mi się Rush 2013 https://www.filmweb.pl/film/Wyścig-2013-628262 czy Le Mans 66 https://www.filmweb.pl/film/Le+Mans+'66-2019-705791 jak ktoś nie widział szczerze polecam te dwa tytuły Edytowane 1 Lipca przez Send1N 2
Rekomendowane odpowiedzi