ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Dopisz że wcześniej jest 2h nudy 56 minut temu, Pentium D napisał(a): Mission: Impossible - The Final Reckoning - nie kumam tej całej historii z AI, ale scena w łodzi podwodnej od wyjścia ze śluzy i zobaczenia ruskich na ogonie oraz scena z samolotami Fajnie, że gostek z labu z pierwszego filmu załapał się na dłuższą rolę w tym filmie. Pom w ostatnich ujęciach na placu mmmm, miodzio . 1
Pentium D 1 162 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września To już chyba wiadomo od Part 1 gdzie coś zaczyna się dziać od sceny z pociągiem
Send1N 4 172 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Bring Her Back https://www.filmweb.pl/film/Oddaj+ją-2025-10073687 dobrze zagrany nie głupi jak większość tego typu filmów, natomiast jak ktoś szuka mocnego horroru to ten film w ogóle nie straszy Talk To Me tych tych samych reżyserów potrafił momentami dobrze wystraszyć Edytowane 28 Września przez Send1N
bourne2008 1 206 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Dopisz że wcześniej jest 2h nudy . Dobrze, że zakończyli już tą serię. Zaczynało to już przypominać Fast&Furious gdzie z filmu o nielegalnych wyścigach zrobił się film SF z lotami w kosmos. 1
Pentium D 1 162 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 15 minut temu, bourne2008 napisał(a): Dobrze, że zakończyli już tą serię. Zaczynało to już przypominać Fast&Furious gdzie z filmu o nielegalnych wyścigach zrobił się film SF z lotami w kosmos. Filmu w kosmosie raczej by nie było bo tam się trudno biega Te dwa ostatnie filmy to już zjazd w dół jeśli chodzi o historie, ale te trzy sceny (pociąg, okręt podwodny i samoloty) to topka. Przyklejają do ekranu. Ciekawe czy będą kolejne filmy, ale z młodymi aktorami a Tom jako szef agencji. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 48 minut temu, bourne2008 napisał(a): Dobrze, że zakończyli już tą serię. Zaczynało to już przypominać Fast&Furious gdzie z filmu o nielegalnych wyścigach zrobił się film SF z lotami w kosmos. Na pewno nie zakończyli
bourne2008 1 206 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) Tomek już nie wróci. Tomek teraz będzie kręcił Na skraju jutra 2. Tomek też sobie pobiega. Z tym samym scenarzystą, który odpowiadał za 5 części M.I. i Top Gun Maverick. Edytowane 28 Września przez bourne2008
Pentium D 1 162 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 5 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Tomek teraz będzie kręcił Na skraju jutra 2 Jedynka fajna, parę razy widziałem. Ciekawe czy Oblivion też ma w planach ruszyć.
Send1N 4 172 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 5 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Tomek już nie wróci. Tomek teraz będzie kręcił Na skraju jutra 2. Oby bo ta seria już się robiła nudna... ileż można klepać ten sam temat, to takie call of duty wśród filmów za to wspomniane za skraju jutra było świetne i jak najbardziej druga część to dobry pomysł 1
bourne2008 1 206 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września (edytowane) Już nie lubię tego małego chu.ka. Wyrwał mi moją przyszłą dziewczynę Edytowane 29 Września przez bourne2008 2
Lypton 953 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września 14 godzin temu, Pentium D napisał(a): Ciekawe czy Oblivion też ma w planach ruszyć. Raczej nie. Dużo gorzej w kinach i dużo gorzej w odbiorze przez widzów. No i Tomeczek ostatnio związał się dealem z Warner Bros., a Oblivion to Universal Pictures. I właśnie pierwszym filmem z tego dealu ma być sequel Edge of Tomorrow.
Send1N 4 172 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): To weź sobie Megan Fox Megan owszem ale kiedyś przykładowo w pierwszej części transformers wyglądała rewelacyjnie, z biegiem lat niestety poszła tą samą drogą co większość kobiet i zrobiła z siebie sztuczną lalę 1 2
Vulc 2 191 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Edge od Tomorrow to jeden z lepszych popkorniaków ostatnich lat. Świetnie się to ogląda, chyba już że dwa razy do filmu wracałem. Tyle, że to zamknięta historia i mimo całej sympatii, nie widzę sensu w produkowaniu sequelu. No, ale ciężko też go skreślać już na dzień dobry. Zobaczymy. 1 3
Send1N 4 172 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Mr Nobody 2009 https://www.filmweb.pl/film/Mr.+Nobody-2009-269102 odświeżyłem sobie wczoraj po 15latach więc odbiór był już trochę inny po takim czasie niż jak człowiek był młodszy lekko zagmatwany ale wciągający i wzruszający z ciekawym przekazem
Akuki 59 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października https://mubi.com/en/films/sick-of-myself-2022/trailer Miłe zaskoczenie, spodziewałem się kluchowatej chały a dostałem bułeczkę maślaną.
Kadajo 7 411 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października 3 godziny temu, Vulc napisał(a): Edge od Tomorrow to jeden z lepszych popkorniaków ostatnich lat. Świetnie się to ogląda, chyba już że dwa razy do filmu wracałem. Tyle, że to zamknięta historia i mimo całej sympatii, nie widzę sensu w produkowaniu sequelu. No, ale ciężko też go skreślać już na dzień dobry. Zobaczymy. Edge of Tomorrow to przede wszystkim nie był oryginalny pomysł 1
ghostdog 905 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października W dniu 29.09.2025 o 20:08, j4z napisał(a): Ona teraz wygląda tragicznie. Gdzieś czytałem, że ona ma jakąś chorobę (lub po prostu poprzestawiało się w głowie) polegającą na tym, że nie jest zadowolona ze swojego wyglądu. Coś jak anorektyczki, które w lustrze widzą grubaskę. Trzeba umieć starzeć się z godnością. Megan Fox ma 39 lat i wygląda jak starzejąca się ruska prostytutka. Taka Alba ma 44 i wygląda bardzo dobrze. 1
Send1N 4 172 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października (edytowane) Jak już o pętli czasowej mowa w endge of tomorrow to przypomniał mi się film Boss Level https://www.filmweb.pl/film/Poziom+mistrza-2020-824938 dobra rozwałka do piwka Edytowane 2 Października przez Send1N 1
Akuki 59 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Potwierdzam, ,,Boss Level" bardzo mi się podobał. 1
ghostdog 905 Opublikowano 2 Października Opublikowano 2 Października Na Boss Level trafiłem przypadkiem a to bardzo dobra pozycja, która lepiej wypada niż niejedna sieczka w dużym budżetem. Trochę szkoda, że film nie był promowany a Frank Grillo idealnie nadaje się do takich akcyjniaków. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Dobra, dobra, zachęciliście. Jutro wjedzie na wieczór.
Stjepan 2 377 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października W dniu 28.09.2025 o 07:23, Pentium D napisał(a): Mission: Impossible - The Final Reckoning - nie kumam tej całej historii z AI, ale scena w łodzi podwodnej od wyjścia ze śluzy i zobaczenia ruskich na ogonie oraz scena z samolotami Fajnie, że gostek z labu z pierwszego filmu załapał się na dłuższą rolę w tym filmie. Pom w ostatnich ujęciach na placu mmmm, miodzio Pom Klementieff nie jest taka zła. Fantastyczna Czwórka, cóż oglądałem tylko dla Vanessy Kirby, Film taki sobie, ten Galactus taki trochę ciamajda, 6.5/10.
Rekomendowane odpowiedzi