AndrzejTrg 3 051 Opublikowano Sobota o 06:10 Opublikowano Sobota o 06:10 9 godzin temu, leven napisał(a): Na CDA jest jako premium: https://www.cda.pl/video/26808058eb/vfilm Jeszcze premium To leciało ostatnio co tydzień w TV chyba na pulsie czy czymś takim gdzie puszczają filmy ala Sharkando itp a |Ci sobie to jako premium określają... Film spoko, nawet jak na ww. kanał to można powiedzieć że znakomity patrząc co tam puszczają
Send1N 5 508 Opublikowano Sobota o 06:25 Opublikowano Sobota o 06:25 Możliwe że druga część wyjdzie w tym roku https://www.filmweb.pl/film/Fall+2-2026-10043239 oby
AndrzejTrg 3 051 Opublikowano Sobota o 06:32 Opublikowano Sobota o 06:32 Ja bym to już zostawił w spokoju... nawet nie wiem jaki by miał być zarys fabuły. Ale obawiałbym się tego, że twórcy odkleją się dość mocno
ITprospector 79 Opublikowano Wtorek o 22:47 Opublikowano Wtorek o 22:47 (edytowane) W dniu 13.01.2026 o 08:31, miro napisał(a): Norymberga dzisiaj wjechała na stream bardzo jestem ciekawy tego dzieła, opinie różne, ale ja zawsze muszę się sam przekonać Widziałem i moim zdaniem warto obejrzeć ten film, bo przedstawia proces z mniej oczywistej, psychologicznej perspektywy. Nuremberg 2025 Edytowane Wtorek o 22:49 przez ITprospector wstawiono link
Pentium D 1 577 Opublikowano wczoraj o 07:34 Opublikowano wczoraj o 07:34 Przegladałem co tam na Prime i tak z niczego wyszło, że obejrzałem Poznaj moich Spartan. Nadal beka.
Akuki 74 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Together (2025), Prime. Bardzo miłe, jeśli tak można napisać o body-horror, zaskoczenie. Jest kilka nieoczywistych scen, trochę napięcia i solidne zakończenie. Krótko: narzeczeni już się nie kochają lecz coś sprawi, że bez siebie żyć nie będą mogli.
Lypton 1 028 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Godzinę temu, Akuki napisał(a): Krótko: narzeczeni już się nie kochają lecz coś sprawi, że bez siebie żyć nie będą mogli. Chodzi o kredyt hipoteczny? 3
miro 1 049 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu rozumiem że obejrzałeś i się podobało... Quentinowi brakło pomysłow na nowe to przemontował kolejny raz Kill Billa w jedno teraz twierdzi że tak miał wyglądać od początku + te sekwencje anime mi się cały czas wydaje że w 2003roku mówił że specjalnie podzielił film na dwie części żeby wszystko pokazać, potem wyszła wersja DC, gdzie te brutalne sceny były w kolorze, hmm
Pentium D 1 577 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu (edytowane) Klasyk wjechał - Park Jurajski, film ma 33 lata a nadal dobrze wygląda i dobrze się go ogląda. Laura Dern mmm mmm. Jak się ogląda takie starsze filmy to się zawsze zastanawiam czy ludzie w wieku Neila nadal żyją. Film już kilka razy widziałem a zawsze dziwi mnie, że tam obecność SLJ. Resztę filmów też sobie obejrzę. Edytowane 31 minut temu przez Pentium D
Klakier1984 815 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu (edytowane) Odnośnie Kill Billa - w kinie raczej bym nie wysiedział ale na kanapie w domu nie mogę się już doczekać Edytowane 31 minut temu przez Klakier1984
Pentium D 1 577 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu (edytowane) do usunięcia Edytowane 31 minut temu przez Pentium D
Rekomendowane odpowiedzi