Skocz do zawartości

Film - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie proszę pisać jeżeli możecie tytuły horrorów jakie wam się przypomną które były w miarę warte uwagi i potrafiły wystraszyć, niestety większość już widziałem ale potrzebuje na czwartek bo się szykuje 2 dniowy maraton zakrapiany ;D obecnie mam tylko babadook i the witch 2015 przygotowane na penie bo ich nigdy nie oglądaliśmy.

Opublikowano

Anabell oglądałem wszystkie części, koszmar z ulicy wiązów też wszystkie ;) tutaj nie będzie łatwo bo masz do czynienia z wyjadaczem xD %-) z uniwersum conjuring to ogólnie pierwsza część obecności dla mnie najlepsza, wszystkie inne dużo słabsze albo po prostu efekt tego że człowiek jak zobaczył coś mocnego to później się uodparnia :P

Opublikowano
1 minutę temu, tomek25 napisał(a):

Czasem jakiś horror obejrzę ale jakimś szczególnym fanem nie jestem.

Ja samemu też nie oglądam na trzezwo bo się boje :E ale z kumplem/kumplami przy whisky to się podtrzymuje tradycję maratonów od lat xD 

2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Grave Encounters 1 i 2.

1 mocna, dwójki nie widziałem bo słyszałem że słaba ale skoro polecasz to może dam szansę :P 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Fachowiec - mnie się tam podobał, mimo że wszystkie ostatnio filmy ze Stathamem są podobne. Jednak nie oczekiwałem nic oprócz dobrej rozwałki, i to dostałem 7/10 :)

Edytowane przez JacekRTX
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 3.04.2025 o 13:33, miro napisał(a):

polecam wszystkim od lat 7 do 107

tegoroczny Oskar ( Łotwa ) , film bez jednego słowa, tylko piękna animacja i muzyka

coś wspaniałego, FLOW

Byłeś w kinie? Widzę że na platformach vod jeszcze u nas nie ma, a druga połówka mnie regularnie męczy.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.04.2025 o 21:47, Alek_M napisał(a):

Ktoś poleci jakiś film w klimacie "Paranormal Activity"?

Jeśli chodzi o klimat i podobną pracę kamery, to "Strefa 51" z 2015.

@Vulc

Film postapo produkcji francusko-belgijsko-łotewskiej. Motywem głównym jest walka o przetrwanie podczas potopu. Przez cały seans nie pada ani jedno słowo, bo bohaterami są tylko zwierzęta, które zachowują się jak prawdziwe zwierzaki. Dla mnie dobra animacja, najlepsza w niej jest muzyka, w klimatach ciężkich soundtracków.

Edytowane przez Áltair