Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
W grze sprzed 10 lat, a Ty do dzisiaj żyjesz tą historią -
Przez leven · Opublikowano
To prawda co piszesz. Można się pogubić W sumie przy 4090 można ustawić dla DLSS Q i preset M Dla RR ostania literka E Powinno pięknie wyglądać, no i przy tak mocnej karcie FPS będzie cudny -
Przez PaVLo · Opublikowano
Po skończeniu fabuły otwiera się droga do kolejnych lokacji. Porobiłem kilka, ale znów trafiamy na gąbki na pociski no i klawiatura i pad nie wytrzymały ciągłego uniku i skoku. Gra poleciała z dysku, daję jej 6/10 bo to nie jest jednak RPG, jak je reklamują 🙄 -
Przez janek25 · Opublikowano
No cóż ty sie podnecłeś ze arrow lake bywa 10 procent wolniejszy ja ze radeon 300 -
Przez rafus456 · Opublikowano
Okej, wybieram kartę z propozycji Diriana (XFX Radeon RX 9070 XT QuickSilver Gaming 16GB GDDR6) Mam nadzieję, że przez ten tydzień/dwa, te podzespoły jakoś nie podrożeją, bo wtedy planuję wszystko po kolei zamawiać. Niestety pogoda nie rozpieszcza i nie wiem czy właśnie dlatego nie warto zaczekać, żeby uniknąć mrozów, gdyż większość elementów będzie wysyłana do paczkomatu. Po podliczeniu wyszło mi ok. 6260zł, ale liczę, że z tego coś jeszcze urwę, bo tu mam jakiś bon do sklepu, tu obchodzę urodziny i się komuś zleci zakup części na prezent, to cała impreza powinna wyjść +/- 5400zł (a może komuś się jeszcze uda sprzedać coś ze starego zestawu i odzyska trochę kasy). Na tę chwilę bardzo dziękuję Wam za pomoc, bo już chyba wszystko wiemy, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? Ostateczny zestaw to ten sprzed kilku postów wyżej + GPU (XFX Radeon RX 9070 XT QuickSilver Gaming 16GB GDDR6) + DYSK (LEXAR NM790 2TB SSD)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi