Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
W sierpniu 2025 siedziałem za kierownicą Jaecco czy jak to się tam pisze. Słoneczny dzień i uja widać na wyświetlaczu przed kierowcą. Nic tylko kurz. No i z relacji właściciela wieczne aktualizacje, jakby beta wersję dostał. -
Przez Adikon · Opublikowano
Ma 2 lata. Używana przez 65 latka do symulatora lotu. Jedynie zgubił kabelek od RGB, ale to się dokupi, bo lubię sterować z płyty. Poza tym chyba spoko chociaż palit ma różne opinie (większość przez Buildzolda co wg mnie jest trochę przesadzone). Cewki słychać bardziej przy otwartej budzie, gdzie moja 4080s cichutka, ale nie ma tragedii. Jestem zbyt wymagający chyba ;p 4080s sprzedam w dobrej cenie, ale jeszcze nie wystawiłem -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Nie realna jest przewaga 5:1 na całym odcinku frontu. Rosjanie maja na froncie 700 tys. żołnierzy a ukraińcy 480 tys. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No Forza Horizon to g***. Taki arcade na odstresowanie jak NFS. Dirt 2.0 to jednak nie jest arcade, GT7 to tez nie jest arcade. 5090 raczej radzi sobie z kazda gra. Oczywiscie zalezy od ustawien, rozdzielczosci, itp -
Przez Zachy · Opublikowano
Jak w temacie - karta nie uzywana. Topowy model PNY Rozpakowana z folii jak byla sprawdzana w komputerze (rozdziewiczona przez Brolly z forum) Ropy wszystkie sa kultura pracy - ok wentylatory nie halasuja byl problem z terkoczacym jednym wentylatorem (srodkowym) - winowajca byl wystajacy przewod zasilania spoza oslonki naprawa trwala 30sek i od tej pory karta pracuje prawidlowo. Cena - 4500.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi