Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Jaka jest szansa, że proc z bazy techpowerup i losowy proc z Lokalnie będą miały numery seryjne następujące po sobie? https://www.techpowerup.com/cpu-specs/core-ultra-5-245k.c3781 ............... M4678DK805354_RQCT_L434G500 https://allegrolokalnie.pl/oferta/procesor-intel-ultra-5-245k-w-pelni-sprawny M4678DK805353_RQCT_L434G500 -
Przez Katystopej · Opublikowano
Żona młodego odbierała o 13-14 max, ale nie każdy ma taki komfort, jak się nie da tego inaczej poukładać to nic nie zrobisz. -
Przez Send1N · Opublikowano
Oczywiście że są i wcale nie muszą być kastratami, płyt w formacie micro atx czy mini-itx i obudów mini itx masz całą masę na rynku od lat, pytanie czy chcesz kupić gotowca czy poskładać to samemu ewentualnie zlecić złożenie komuś? od razu mówię że druga opcja jest znacznie lepsza, napisz też jaki budżet chcesz na ten pc przeznaczyć -
Przez marko · Opublikowano
Kurde. Nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mój dzieciak siedział od 8 do 16 w przedszkolu 😐 Tak, rozumiem, że często rodzic musi wskoczyć z powrotem na pełny etat. Po prostu szkoda mi, że tak jest. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Mieszkałem w bloku z początku lat 90, temp w pokoju utrzymywała się w okolicach 18-20 stopni pomimo odkręconego kaloryfera na 5 przez co powietrze było jak na sacharze i musieliśmy mieć w pokoju albo ręcznik mokry na nim albo te zbiorniki z wodą wieszane na kaloryferze. Do 6-7 roku życia chorowałem jak wściekły, dupa jak sitko od zastrzyków, siostra trochę mniej. Obecnie raz na sezon zimowy muszę być przeziębiony, w zeszłym roku grypa, kilka lat temu mocna angina na własne życzenie bo przechodziłem przeziębienie z kaszlem w pracy. Covida złapałem raz, smak i węch wrócił po 5 dniach a tylko 1 dzień miałem gorączkę i tyle, następnego dnia w pełni zdrowy. Jak to się ma do narracji o hartowaniu dziecka w temp 21 w pokoju? To ja już powinienem być jak superman.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi