Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
No i juz wszystko wiem odnośnie gap. Na 90% wykupie zeby spać spokojnie. -
Przez trepek · Opublikowano
Polexit i suwerenność. Ostatnie ssanie amerykańskiej pałki przez PIS jest wodą na młyn dla Korony. -
Przez Camis · Opublikowano
Grok odleciał +18 -
Przez VRman · Opublikowano
Nie ma co mieć nawet nadziei, że nie będą wraz z ruskimi służbami robić absolutnie wszystkiego, żeby go utrzymać przy korycie. Chyba, że opozycja to "opozycja", a po krótkiej przerwie pro-ruski kurs zostanie przywrócony przez "nową" władzę. Nie wiem jak tam to wygląda, mało się interesowałem Węgrami. Nie "po to aby kreować narrację" tylko "po to aby obnażyć ten fakt". To różnica, a już na dzień dobry widzę u Menzena manipulację. Poza tym to ma być jakaś specjalna akcja odpychająca reklamodawców? To pokazywanie ruskiej (cenuzury) jeżdżącej po rosji i pokazującej ją w superpozytywnym świetle, to nie wystarczyło czasem? Przecież reklamodawców KZ odepchnął sam KZ puszczając ich reklamy w filmiku wysranym przez ruską propagandę. Na cholerę komu specjalne akcje "oczerniające" jak oni sami sobie w tym kanale zero przylepili metkę "cała laska, całą dobę. Niech żyje putin!"? KZ sra ruską propagandą. Zrobiło się ostatnio niedobrze, bo za mocno to zaczęło bić po oczach i nawet część wiernych fanów zaczęła myśleć, a to bardzo niedobrze. Teraz nawet "polska Zaharova" zrobiła filmik udając pro-ukraińską i anty-ruską. No co za przypadek Gaszą pożar jak mogą. A że po przeciwnej stronie może być kupa cwaniaków, która chce zarobić na potrzebie walki z ruską propagandą? Tak bywa, niestety. Oczywiście, że realne. Na rok przed powstaniem pisałem, że pojawi się jakaś dziwna nowa partia, która będzie bardziej pro-ruska i której nagle poparcie wywali w kosmos, bo ruskie trolownie będę promować ile się da na wszelkich tiktokach, youtube itp. No niestety koreluje to z walką o pchanie ruskich marionetek w innych krajach. Wejdź na youtube. Nawet na kanale ze śmiesznymi filmikami AI są ruskie trole w komentarzach. Skala tego jest taka, że 99% ludzi by przeżyła szok, jakby nagle się dowiedziała jak potężną wojną informacyjną przeciwko nam prowadzą rosja/rosja+chiny. Będzie im dalej rosło, bo na każdego trola naganiającego ludzi do brauna, przypada pewnie 0,1 trola pisowskiego i 0.05 troli pracujących dla innych partii. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Nie, nie szukam szydery, tylko po prostu kolejny raz opierasz się o filmiki na YT od kilku osób, które nie są uważane za żaden autorytet lub go utraciły i oscylują wokół szurstwa. Ty wchłaniasz te dane uznając je za pewnik, a w momencie gdy wywiązuje się dyskusja, to krążysz wokół tematu w taki sposób, by zamącić używając do tego tematycznej terminologii. Przeczytaj pierwsze zdanie ze screena z moją wypowiedzią. Czy ja dając ten link zaprzeczam Twoim hipotezom? Czy wskazuję wyraźnie na jedną lub na drugą stronę? Nie. Wskazuję wyłącznie, że ta hipoteza, wbrew Twoim sugestiom, dalej jest w fazie badań i cały czas jest stanowisko, że "może", a to oznacza że: 1. nie ma pewności co do skuteczności 2. nie ma pewności co do korzyści względem skutków ubocznych 3. wymagane są dalsze, dokładniejsze badania Dla przykładu dałem link z jednym z badań, gdzie sam nie wykazałeś chęci zgłębienia tematu o inne podobne badania, tylko zarzucasz to innym. I tak, lepsze badanie na osobach pod respiratorem, które uwzględnia ilu w tych grupach było palaczy i skutki nikotyny nie tylko na receptory ale również na wzrost podatności organizmu do cięższego przebiegu choroby, niż badanie przeprowadzone na 4 osobach i sugerowanie, że terapia może pomóc, po czym UDZIELANIE PORADY INNYM jaki plaster nikotynowy sobie kupić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi