Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Squid Game s2a - padaka, odcinanie kuponów

Yellowstone s5b - fajnie się to skończyło, teraz spinn off będzie z Beth i Ripem o losach ich rancza, może być ciekawie bo Beth to walnięta sucz :E

Śleboda - marna słabizna

Teacup - żonie się podoba, mi nie, flak z olejem

Dzień Szakala na SkyShowtime, europejski serial, wczoraj zaczęliśmy ok 8 wieczór, chyba 5 czy 6 odcinków ciągiem, świetnie zrobiony, zero nudy, trzyma cały czas w napięciu, aż w pewnym momencie się orientujesz, że kibicujesz głównemu aktorowi żeby mu się udało a jego przecież MI6 ściga za zabijanie 8:E  

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano

Skończyłem wczoraj What if S3. Dało się to obejrzeć no ale tyłka mi nie urwało i się zastanawiam czy to już delikatne "zmęczenie" tą produkcją czy też postacie przewijające się w tych 8 odcinkach były dla mnie mniej interesujące (nie wszystkie oczywiście) niż te z poprzednich sezonów. Skłaniam się raczej ku tej drugiej opcji. Jeżeli wyjdzie kolejny sezon to myślę, że tak czy inaczej go obejrzę. Squid Game S2 odpuszczam bez obejrzenia choćby jednego odcinka. Co obejrzę jako kolejny serial w sumie nie wiem. Może pchnę nieco do przodu Northern Exposure (przynajmniej część 3 sezonu liczącego 23 odcinki). Na chwilę obecną obejrzałem 15 z bodajże 110 odcinków. Będę też oglądał Creature Commandos (w momencie kiedy będzie komplet). Coś za dużo tych "bajek" ostatnio oglądam.