BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ligonis24 · Opublikowano
Są w drugim i czwartym slocie -
Przez Dirian · Opublikowano
"Wez może już nic nie pisz" - musisz być niezłym "przyjemniaczkiem" w realu, skoro tak wygląda dla ciebie "grzeczne" zwrócenie uwagi Zadałeś pytanie, ja Ci na nie odpowiedziałem, linkując do niezależnych testów i krótko je podsumowując. Co w tym śmiesznego? Sam nie napisałeś niczego konkretnego, oprócz "grzecznego" zwrócenia uwagi. Skoro nie chcesz ode mnie odpowiedzi, to po co zadajesz pytanie? Nie linkowałem do testów z Cybenetic, tylko do niezależnej stronki, więc nie wiem o czym piszesz. Uczepiłeś się względów technicznych, ale jak nigdzie nie napisałem, że Corsair ma lepsze bebechy, więc nie wiem czemu to tak uparcie drążysz. Wspomniałem o lepszych parametrach prądowych, co wynika z testów. Masz super wiedzę na temat zasilaczy, to możesz przelać ją na forum, porównać krótko oba PSU, a my chętnie poczytamy, bo póki co niczego konkretnego na temat obu sprzętów nie napisałeś. Ja nie jestem elektronikiem i nie bawię się w analizy każdego kondensatora, diody czy tranzystora, bo to nie jest tak naprawdę istotne przy porównaniu topowych zasilaczy dla kogoś kto wpada na forum i szuka zasilacza. Oba PSU mają bez wątpienia bardzo dobre bebechy, ale Corsair jest cichszy i lepiej wypada w testach które podlinkowałem. Co więc przemawia za wyborem Seasonika? Dla mnie najwyżej niższa cena - o ile taka jest. Jeśli z twojej wiedzy wynika, że Seasonic jest lepszy, to napisz czemu i jeśli to będzie bardziej sensowne, niż to co wynika z testów, to przyznam się do błędu i zdanie zmienię. Na ten moment wolę podpierać się wynikami testów, które w większości porównań są na korzyść Korsarza. Smacznego. -
Przez janek25 · Opublikowano
No z kolegów to tylko jego masz wujek 😆 To nie ma znaczenia. Każdy kto pracował na urzędzie wie że to czystki -
Przez Send1N · Opublikowano
Używane w okolicy 150zł ale wątpię że ktoś kupi za tyle, jak są w dobrym staniem to wystaw po 120 za sztukę i czekaj
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi