Skocz do zawartości

BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 13.01.2026 o 16:52, Fenrir_14 napisał(a):

@ODIN85 Widziałem to. Dlatego coraz bardziej się zastanawiam czy nie lepiej zaczekać na tego 32" Asusa z BlackShieldFilm i wrzucić dużego OLEDA od LG jakiegoś 55" na uchwyt sufitowy stricte pod giercowanie na padzie.

pfff, amator.. ;)

• Like 1
Opublikowano

Ogólnie moja reakcja była jak chyba każdego...

giphy.gif

Ciężko powiedzieć co będzie, może się okazać ze jakość TCL zacznie dorównywać Sony, a może się okaże ze jakość TV sony szczególnie z niższego pułapu padnie.

Pozornie nie oznaczać to musi początku końca Sony :D

TCL ogólnie nie ma złych TV, tylko średnią kontrole jakości.

• Haha 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Mam (6900xt ultimate) . Ile dałeś?
    • Ty za to jesteś asem z szuryzmu, bez odbioru. 
    • Jaecoo J7:   Jaecoo J7 Polska Rafał Więcławik  · proedSntso2aofii2 4dm58c2uc5f14g3g.thfh1086tllcl0t41m0gzm021  · A dziś powrót z lotniska, a na desce tak kolorowo! W uzupełnieniu wyjechałem z lotniska było wszystko ok, przejechałem około 30 km i wszystko padło. Zadzwoniłem do serwisu i kazali przełączyć na tryb wymuszania i poczekać. Faktycznie wszystko powyłączałem i poczełem a kontrolki zgasły, akumulator się podładował. W serwisie powiedzieli że dziś wyszła sktuslizacja co do tego żówia     Jan Nurek Gwiazda grupy Widac aku 0 % dlaczego?   Michał Zdunek Najbardziej zasłużony współautor Jan Nurek Widać 0km a nie 0% to po pierwsze, a po drugie dlatego że widać też żółwia, wtedy auto nie ładuje baterii poza rekuperacją i ładowaniem postojowym, nawet Ci o tym pisałem jak sam miałeś żółwia....   Rafał Mróz Gwiazda grupy Blad na pewno zapalił sie wczesnien i ko tynuowales jazdę aż bateria spadła do 0... teraz moga byc jazdy. Ognie temat znany czekamy na aktulizacje spodowodowne jest to wilgocią w jednym z czujników. Odpalenie ponowne auta pomaga ale nie w sytuacji jak.masz juz 0% baterii   Grzegorz Nogal Zmień tryb, doładuj baterie. Problem z głowy.   Dychy Iksyd Zastanawia mnie jak doszło do baterii poziom 0%? Pytanie do autora, czy auto stojąc zeszło samo z batki do 0% (u mnie nie spada totalnie nic gdy auto zaparkowane nawet na kilka dni) czy podczas jazdy i kierujący tego nie ogarnął odpowiednio ustawiając auto? Czy w końcu usterka, ustawienia były w porządku, ale auto nie ruszyło z ładowaniem i wypompowało aku...?   Michał Zdunek Najbardziej zasłużony współautor Dychy Iksyd Przecież to typowe zachowanie PHEV z żółwiem. Normalnie bateria spada ile wlezie   Dychy Iksyd Michał Zdunek no tak, masz rację. Zatrzymanie sie, wyłączenie i włączenie auta powinno pomóc z relacji jakie byly wczesniej.   Rajmund Z-zębowa Gwiazda grupy Gdy wyskoczy żółwik to komp pokazuje błędy, tu są 3 błędy, ale chyba jeszcze nikt nie sprawdził czego one dotyczą...   Michał Zdunek Najbardziej zasłużony współautor Rajmund Z-zębowa Bezedura, jak wyskoczy żółwik to nie ma żadnych błędów. Dopiero jak ktoś jedzie ignorując żółwia to mu się bateria rozładowuje do kilku % auto zwalnia i biega jak kurczak bez głowy   Rajmund Z-zębowa Gwiazda grupy O tą bzdurę pytam, jeśli nie rozumiesz ..     Rafał Michalik Gwiazda grupy Wkleję poraz enty można też na grupie chery znaleźć post samo chery się wypowiedziało       /Czyli pracują nad błędem, może wcześniej przyjdzie wiosna, następna zima będzie łagodniejsza i może się uda przeciągnąć do końca gwarancji/ ***************  
    • Ty nie wiesz bo jesteś nogą z technikami i zawsze będziesz 
    • Mi się jeszcze nie zdarzyło aby koszyka/wózka nie było, ale pakując coś do swojej reklamówki czy do plecaka, to jestem pewien że ochrona by się dowaliła, a tłumaczenie że miałem zamiar za to zapłacić  by dało. Gańba i przypał w jednym. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...