Cronos: The New Dawn
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
To tez nie mało ale w korkach to nigdy nie będzie niskiego spalania. -
Przez duniek · Opublikowano
tak, w 99% juz nie odpisuje ale co ludzie maja w glowach zadajac takie pytania? i jaka odpowiedz spowoduje to ze kupi? i czy wogole ma zamiar kupic -
Przez Bono_UG · Opublikowano
IMO nie ma czegoś takiego. Jakby był, to wszyscy by z tego korzystali, a jednak co firma, projekt, programista to trochę inaczej wygląda. Poza tym jak zdefiniować czystość czy perfekcyjność kodu? Narzędzia automatyzujące różne kwestie są od wielu lat, sporo przed erą SI. Robisz model np. UML a środowisko wygeneruje ci z tego kod. Zdefiniujesz struktury wymiany danych, a generator wypluje nagłówki i funkcje kodujące/dekodujące w danym standardzie wymiany danych. Sztuczna inteligencja, modele językowe, to po prostu kolejny etap rozwoju takich narzędzi. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ja tam biorę jak wszystko na premierę. Od listopada nie mialem w co grać. Teraz po residencie znowu tydzień posucha. -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
@Strilok Można skalować dokładnie tak jak skalowane jest to w trybach online Borderlands , albo The Division. Gaming już dawno wymyślił rozwiązania, tj napisałem wyżej twórcy Marathon mają spore problemy z designem gameplayu. Rozwiązania problemów o których pisałem powyżej z którymi boryka się Marathon mieli w innych extraction shooterach, do tego znikający ekwipunek bo plecak jest pełny.... Kto to projektował.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi