samsung70 210 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca a tu ani widu ani slychu na temat tej gry
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Wciąż brak dokładnej daty. Wygląda jak mix Callisto z Dead Space. 1
Kakarotto 730 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Wygląda jak mix Callisto z Dead Space. Oby miała więcej z DS niż CP. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Mi wystarczy nawet poziom Calisto. To nie była aż tak tragiczna gra. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Mi wystarczy nawet poziom Calisto. To nie była aż tak tragiczna gra. Zgadzam się, mnie się grało wybitnie dobrze a i graficznie było miodzio. 1 1
Kakarotto 730 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca W obu grach zabija się potworki. Są do siebie dość podobne wizualnie i fabularnie (mniej więcej). Jednak w DS grało mi się znacznie lepiej, mając na uwadze remake. CP nie było złe, ale zbyt powtarzalne, jeśli chodzi o walkę wręcz i o wiele za krótkie.
Necronom 431 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Callisto było dobre wizualnie. Ale tam gameplay był zwalony i praca kamery. Do tego fabuła zapchajdziura. To położyło tę grę i oby w Cronosie jak najmniej z Callisto było pod względem rozgrywki.
Keller 727 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Ewidentnie w Cronos nie czuć odrzutu przeciwnika i tego fajnego rozbryzgiwania jakie było w Callisto. Ot, strzelasz do ściany mimo że to przeciwnik z wnętrznościami.
Kakarotto 730 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Mogliby dać demo w stosownym czasie, wtedy by było wiadomo. Na razie ciężko porównywać czy gra, która jeszcze nie wyszła jest w czymś lepsza czy gorsza o innych. Generalnie to chyba by było najgorzej, jakby się do tej gry przykleiła łatka "polski Dead Space". DS nie jest najlepsza grą świata, ale w swoim gatunku to mocna pozycja, szczególnie po remake. Niech gra idzie w swoją stronę i mocno wypracuje pozycję marki Cronos jako Cronos. Oczywiście inspiracje dobrymi dziełami to nic złego, ale za duże podobieństwa niekoniecznie może pomóc. Z tego, co na razie o grze wiadomo i widać z filmików, można wyciągnąć wniosek taki, że zapowiada się solidna i do tego, nasza gra.
Jaycob 1 934 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Klimacik super, ale ... jak na sci-fi, to tego sci-fi jakby trochę za mało. Gdyby nie skafander, to spokojnie można by to pomylić z kolejnym SH albo RE. A te potwory, co się łączą w jednego większego i mocniejszego, to trochę jak zrzynka z Callisto i chyba też z Dead Space.
Phoenix. 4 727 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Strzelanie na tym gameplay wydaje się jak strzelanie z kapiszonów, nie czuć tego mięsa 🥩 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Niby wszystko ok i poprawnie, ale im więcej dostajemy gameplaya, tym mniej mi siada.
samsung70 210 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca hmmm, taki trochę Dead Space: Callisto Protocol na pierwszy rzut oka. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 13 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Niby wszystko ok i poprawnie, ale im więcej dostajemy gameplaya, tym mniej mi siada. No też podobne odczucia, zobaczymy jak gameplay.
Rekomendowane odpowiedzi