Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, @MUZ napisał(a):

Pierwszy upgrejd to powiększenie ekwipunku imo

Ja bym szedł jednak w pistolet aby to rozchwianie zniwelować jak najszybciej. 

Dla mnie osobiście GOTY tego roku. Nie wiem czy coś to jeszcze przebije. 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
14 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ja bym szedł jednak w pistolet aby to rozchwianie zniwelować jak najszybciej. 

Dla mnie osobiście GOTY tego roku. Nie wiem czy coś to jeszcze przebije. 

W Ekpedycje 33 nie grałeś?

Opublikowano
5 godzin temu, Necronom napisał(a):

Znikają. W hucie jak suszarkę się podnosi to wstaje gruby i kilku mniejszych. Połączyły się. Nawet nie walczyłem tylko od razu schodami do góry. Potem już nie było żadnego wroga.

Zrobiłem dokładnie tak samo, spitalałem aż mi się z kombinezonu kopciło 🤣

7 minut temu, Jaycob napisał(a):

No właśnie, dziwne. :E 

Jak się otwiera te drzwi z łańcuchem? Widziałem już kilka, ale nigdzie nie trafiłem na żadne narzędzie do ich otwarcia.
:hmm:

Narzędzie jest w sklepie u jędrusia z tego co pamiętam. 

• Like 1
Opublikowano

Tylko że u Jędrusia są zamknięte drzwi na klucz, którego nigdzie nie mogę znaleźć. I dziwne by było, gdyby narzędzie do przecinania łańcuchów dawali dopiero później, skoro już wcześniej mijałem takie drzwi. To narzędzie jest jednorazowe czy jak?

Opublikowano

@JaycobKlucz do  Jędrusia do znalezienia na piętrze w jednym z mieszkań w bloku, nożyce do cięcia masz w eq cały czas dopóki nie przetniesz ostatniego przedmiotu w grze i nożyce staną się bezużyteczne, tak jak z kluczami. Jeżeli jakiś klucz karta otwiera kilka drzwi to zniknie po wykorzystaniu do końca.

• Thanks 1
Opublikowano

To z tymi norzycami slabo wymyslili. Nosisz to ze soba cala gre i miejsce w slocie ci tylko zajmuje.

Wiadomo, mozna zostawic w schowku ale to bez sensu bo czesto sie przydaja.

Mogli zrobic ze to cos ala upgrade do broni/kombinezonu i zawsze mamy bez smiecenia plecaka.

19 minut temu, Jaycob napisał(a):

Czy tu jest jakiś backtracking? Bo tych drzwi na łańcuchy mijałem sporo już wcześniej, zanim dotarłem do tego miejsca.

Tak jakby, ale chyba jedyne jakie minales wczesniej to jak z rampy zeskoczyles niedaleko sklepow.

• Like 1
Opublikowano

Uwielbiam szperać i zbierać wszystko, ale ten mały ekwipunek mnie wykańcza. Ładuję punkty, żeby go powiększyć, a i tak wciąż mam za mało miejsca. :E Już kilka razy musiałem latać do skrzynki, żeby poprzekładać rzeczy.

Opublikowano
14 godzin temu, Aruuus77 napisał(a):

Gracie na k+m czy pad jak wam wygodniej ?

Rozpoczynałem na padzie, ale skończyłem na k+m, potem na padzie za dużo ammo traciłem.

Gra skończona, jak dla mnie rewelacja, na koniec rzeźnia, ile powtórzeń miałem :sciana: 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Uwielbiam szperać i zbierać wszystko, ale ten mały ekwipunek mnie wykańcza. Ładuję punkty, żeby go powiększyć, a i tak wciąż mam za mało miejsca. :E

Takie było założenie. :E Gra zmusza do przemyślanego zarządzania ekwipunkiem, ale nie wymaga tutaj nie wiadomo jakich kombinacji. Odległości między rest roomami są rozsądne, dwie giwery to max co potrzeba zabrać + paczka ammo. Apteczek na dobrą sprawę nie zabieram w ogóle, gra nie jest na tyle trudna, żeby było to potrzebne + lecą ze skrzynek jak masz mało życia.

Opublikowano

Pytanie do tych co są dalej - od czego są uzależnione dalsze ulepszenia kombinezonu? Od progresu w grze czy sumie wykupionych ulepszeń? Na przykład, chcę najpierw wymaksować ekwipunek, ale gra na razie nie pozwala mi go ulepszyć więcej niż dwa razy i to samo jest z innymi ulepszeniami kombinezonu, kolejne ulepszenia są już 'wyszarzone'. Czy kolejne ulepszenia odblokują się wraz z progresem?

Opublikowano
32 minuty temu, @MUZ napisał(a):

Pytanie do tych co są dalej - od czego są uzależnione dalsze ulepszenia kombinezonu? Od progresu w grze czy sumie wykupionych ulepszeń? Na przykład, chcę najpierw wymaksować ekwipunek, ale gra na razie nie pozwala mi go ulepszyć więcej niż dwa razy i to samo jest z innymi ulepszeniami kombinezonu, kolejne ulepszenia są już 'wyszarzone'. Czy kolejne ulepszenia odblokują się wraz z progresem?

W nowych bazach dochodzą ale nawet w ostatniej nie da się go wymaxować.

Opublikowano
34 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

W nowych bazach dochodzą ale nawet w ostatniej nie da się go wymaxować.

Inventarza? Ja wymaksowalem.

Czy tobie chodzi o wszystko?

Godzinę temu, @MUZ napisał(a):

Kolejne etapy ulepszen odblokowuja sie z postemem w grze.

42 minuty temu, tgolik napisał(a):

Czy w grze opłaca się używanie pistoletu Sztylet?

Mi on nie podszedl kompletnie, wolalem miecz. Zapisz gre, zresetuj ulepszenia na mieczu, wymien na sztylet, ulepsz I sprawdz sam. Na necie sporo osob pisalo ze sztylet lepszy dla nich.

• Thanks 1
Opublikowano
11 godzin temu, Sheenek napisał(a):

Tak jakby, ale chyba jedyne jakie minales wczesniej to jak z rampy zeskoczyles niedaleko sklepow.

No nie, są i wcześniej - zaraz obok tego pierwszego miejsca, gdzie używasz podpalenia. Dlatego się zdziwiłem, że mijam drzwi na łańcuchy, a nie mam nic, żeby je otworzyć. Teraz już się tam nie wrócę, bo rampa mnie blokuje.

Opublikowano

Czy te pierwsze dwie bronie, które dostajemy, czyli pistolet i shotgun są najlepsze, czy potem dalej w grze dostaniemy lepsze wersje? Zastanawiam się czy jest sens je ulepszać dalej, bo tylko na razie ulepszyłem pojemność magazynku.