Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A właśnie jeśli chodzi o ulepszanie, co polecacie ulepszać, od czego zacząć, pistolet i samą postać, np recoil w pistolecie? dmg- potrzeba sporo, a póki co mam za mało by móc to wykupić, a w przypadku postaci, to miejsce w ekwipunku? wytrzymałość/hp? 

Wiem, że mógłbym poszukać w google ale wiem że graliście, a oczekuję jedynie od czego zacząć, bez dalszego "psucia" zabawy. 

Opublikowano (edytowane)

Miejsca w ekwipunku i miejsca na złom na początku, bo ciągle będziesz żonglować co wyrzucać. A broń to pistolet i shotgun. Redukcja odrzutu i power, a reszta później.

Edytowane przez Necronom
Opublikowano
12 godzin temu, Vulc napisał(a):

Pewnie chodziło mu o to, że można trzymać więcej ammo w samym magazynku. Co jest faktem, ale opłacalność akurat tego upgrejdu jest raczej dyskusyjna.

Tyle, że upgrade magazynka kupisz za pieniądze, natomiast wolny slot ekwipunku wymaga już rdzeni.

Opublikowano

Dzięki za wyjaśnienie, póki co kupowałem amunicję jak i ulepszałem nasz rynsztunek. Na pewno z tego co widzę, to warto rozwijać miejsce, bo im więcej tym lepiej- pomieścimy amunicję jak i fiołki do leczenia czy inne rzeczy, które nam pomogą. 

• Like 1
Opublikowano

Tak, miejsce przede wszystkim. Zasadniczo nie ma też potrzeby kupować ammo, ale to już kwestia sposobu gry. Wymogiem jest wręcz aby wykorzystywać otoczenie typu wybuchowe obiekty, tak się ustawiając aby eksplozja trafiła jak największą liczbę wrogów. Jeśli przeciwnicy są blisko punktu kontrolnego z podajnikiem kanistrów ogniowych, warto ich używać do ich eliminacji i za darmo odzyskiwać kanister. 

• Upvote 1