Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na filmie można zauważyć, że da się wchodzić w interakcję z obiektami, więc tego na pewno nie zabraknie. 

Ja już nie oglądam więcej, bo za chwilę poznam wszystkie szczegóły, zamiast samemu je odkrywać ☝️

Opublikowano (edytowane)

No dobra, poświęciłem te 35 minut. Dead Space from Poland. Fajna muzyka, fajne "swojskie lokacje".
Strzelanie okropne, coś w stylu wystrzel 100 kapiszonów, może padnie... W pierwszym Dead Space, tym oryginalnym, było coś podobnego, jeżeli do Nekromorfów waliłeś ze zwykłej broni, czyli bezużytecznego karabinu.
Nie wiem co, ale z budowaniem klimatu, z tą atmosferą zagrożenia, tutaj coś jest nie tak. No i to: "zobacz, żółta farba, może można to rozwalić, zniszczyć, wspiąć się...", dla mnie, niszczyciel immersji w tak oczywistej wersji.
Ogólnie, to tak trochę średnio na jeża, jak na razie, ale z braku laku...

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Ryszawy napisał(a):

No dobra, poświęciłem te 35 minut. Dead Space from Poland. Fajna muzyka, fajne "swojskie lokacje".
Strzelanie okropne, coś w stylu wystrzel 100 kapiszonów, może padnie... W pierwszym Dead Space, tym oryginalnym, było coś podobnego, jeżeli do Nekromorfów waliłeś ze zwykłej broni, czyli bezużytecznego karabinu.
Nie wiem co, ale z budowaniem klimatu, z tą atmosferą zagrożenia, tutaj coś jest nie tak. No i to: "zobacz, żółta farba, może można to rozwalić, zniszczyć, wspiąć się...", dla mnie, niszczyciel immersji w tak oczywistej wersji.
Ogólnie, to tak trochę średnio na jeża, jak na razie, ale z braku laku...

Nie zgodzę się - to jest jeden z najlepszych aspektów tego powyższego fragmentu rozgrywki.

------------------------------------------------------------------------------------

Jestem trochę sceptyczny jesli chodzi o powtarzalność rozgrywki, tempo i walkę, ale ogólnie jestem na tak - muzyka, voiceacting, setting (Polska lat 80tych) i UI rządzą.

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano
2 godziny temu, Ryszawy napisał(a):

OK, rąbek fabuły uchylony:

oraz patologia pre orderów... zamów wcześniej, zapłać więccej za wersję deluze aby dostać kilka sztuk AMUNICJIi :Dno k.. grubo, za takie numery to będzie wersja agusig delux :)

image.thumb.png.e9d7245d80498ca111bef28739ddeab8.png

Opublikowano (edytowane)

He, he..., grubo, trzy naboje do strzelby i trzy różne teksturki dla skafandra. Bierę

Swoją drogą, jeżeli trzy naboje to taki niesamowity bonus, to ile ich będzie można znaleźć w całej grze, dwanaście?

Edytowane przez Ryszawy