Crew 900 1 000 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Po cholerę ta gruba panda się wpieprza?! G*wno wie i się udziela... Pewnie pani oficer z cywila co zrobiła, po służbie poszła kupić kebsa na śniadanie Boże jak jak nie szanuję bab które nie mają szacunku do własnego ciała. Edytowane 24 Sierpnia przez Crew 900
Camis 5 889 Opublikowano 28 Sierpnia Autor Opublikowano 28 Sierpnia https://www.facebook.com/konfiturak/posts/pfbid0apaaMpRyDHUiUuZCVvjywBaQ6UNxLikzvEkgJyPK1Q5oXi2R4ySh3zxut5u2GKKl/ 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Prokurator pięknie wykazał się niekompetencją i braku znajomości ruchu drogowego.
lokiju 526 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Chyba trzeba zacząć chodzić jezdnią. Jak jakiś kierowca zacznie mnie blokować, trąbić to zgłosze go do sądu, że mi utrudnia czynność chodzenia. Edytowane 28 Sierpnia przez lokiju 1 2
Camis 5 889 Opublikowano 31 Sierpnia Autor Opublikowano 31 Sierpnia Konfitura i Samochodoza razem: Samochodoza podobno zebrał z patronajta 65 tysięcy, ciekawe ile audyt obywatelski?, myślę że minimum te 150-200 tysięcy zebrał.
Crew 900 1 000 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Przekroczysz prędkość o 10 km jak policjant mierzy i albo mandat albo sąd, ja nie wiem skąd ta tolerancja dla gości co jeżdżą po chodnikach... Policjant zamiast dać mandat to zdjął z siebie odpowiedzialność na inną osobę. Takie osoby boją się odpowiedzialności i nie powinny służyć w policji.
Camis 5 889 Opublikowano 13 Września Autor Opublikowano 13 Września To jak policja i państwo ma w p*** prawo
lokiju 526 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września "Pan się nie czepia, że pies idzie chodnikiem" 1
Dimazz 567 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) 19 godzin temu, Camis napisał(a): To jak policja i państwo ma w p*** prawo Nie ma. Cytat Radna po użyciu gazu trafiła na szpitalny oddział ratunkowy. Co ciekawe, jak dowiadujemy się od mundurowych - sprawy na policję sama nie zgłosiła. - Funkcjonariusze z Komendy Miejskiej Policji w Gdańsku sami skontaktowali się z nią po tym, jak informacje o tym zdarzeniu pojawiły się w mediach społecznościowych. Policjanci już zajmują się sprawą - słyszymy od pomorskich policjantów. Czytaj więcej na: https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Radna-Gdanska-Sylwia-Cison-wulgarnie-obraza-kierowce-taksowki-Nagranie-z-rejestratora-n208090.html Edytowane 14 Września przez Dimazz
Crew 900 1 000 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) Poczytałem więcej artykułów o tej radnej i to jest po prostu bezczelna suka z wysokim mniemaniem i jest potężną hipokrytką która promuje wartości które popiera ale w rzeczywistości jest w drugą stronę... Powinna zostać szybko spuszczona z wodą. "Zawieszenie w klubie nie oznacza utraty mandatu radnej - tego musiałaby się zrzec sama. Cisoń nadal jest więc radną i może brać udział w sesjach rady miasta i obradach komisji, do których należy, m.in. Komisji Kultury oraz Komisji Polityki Społecznej, Zdrowia i Praw Człowieka. " Super co nie? Edytowane 14 Września przez Crew 900
Kadajo 7 411 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Zobaczę tu jakieś polityczne pitolenie i od razu będzie koniec danego delikwenta. 2 1 1
Camis 5 889 Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września Nadal słabo ale jest spory progres: Każdy kierowca powinien dostać po 1500zł.
Boldwyn 121 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września @Camis taka różnica chyba dlatego, że przepisach jest tylko zakaz jazdy wzdłuż po chodniku (przejechać przez chodnik w poprzek można - wszystkie wjazdy do bram czy na teren prywatny są nadal chodnikiem).
Camis 5 889 Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września Volvo: Reszta też wjechała wzdłuż po chodniku tylko policja tego nie widziała...
ryba 1 246 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Godzinę temu, Boldwyn napisał(a): @Camis taka różnica chyba dlatego, że przepisach jest tylko zakaz jazdy wzdłuż po chodniku (przejechać przez chodnik w poprzek można - wszystkie wjazdy do bram czy na teren prywatny są nadal chodnikiem). A co innego robia te baranki ze stolicy na jego filmach glownie? Wlasnie jest wjazd w takim miejscu przed brama i po chodniku na trawnik -> patrz filmy z bazarku.
Boldwyn 121 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Ale ja się z tym zgadzam, komentuję tylko dlaczego policjanci to mogą różnie traktować (w zgodzie z przepisami).
bbandi 452 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Ładnie się drzwi w Volvie odcinają kolorem od reszty
Camis 5 889 Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września Ładnie to przedstawiła paszport bezkarności: ja jestem w ciąży!!11
Camis 5 889 Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września I cyk pouczonko, pora na CS. Cytat „Wszyscy pouczeni kierowcy wyrazili żal i skruchę” https://www.youtube.com/post/UgkxqMLkKD7WQ4Wa3IZ3oyyaoRnbYFYRUbQD 1
Rekomendowane odpowiedzi