Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@sniper76 nope -
Przez Camis · Opublikowano
Mają taki pożar że twierdza już że TUSK ukradł łańcuchy do auta -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mam pytanie, jako że użytkujecie to może będzie łatwiej się dowiedzieć co i jak. 1. Czy odświeżanie pikseli trzeba zrobić, gdy pojawia się komunikat o przypomnieniu, czy można np poczekać na zakończenie gry, pracy. Czy można to zrobić np w trakcie gry, dajmy na to nie mogę zapisać gry- daleko od checkpointa. 2. Zastanawiam się czy nie wziąć jakiegoś OLEDa na testy, mam jeszcze tydzień na oddanie obecnego mini leda(potem wysyłka). Ogólnie mini led mi się podoba, jedynie ta jasność, pewnie na oledzie będzie podobnie w HDR, chyba, że mocno zbiję jasność. 3. Czy te tanie QD OLEDy też mają ten sam problem z vertical bandingiem co miewa tandem woled? Interesuje mnie <2tyś im mniej tym lepiej. 4. Wrzucałem zdjęcie mojego pokoju, przy małym słońcu odsłaniam lekko rolety by nie było ciemnicy w pokoju, czy nie będzie to jakoś rzutować na monitor? matryca matowa czy błyszcząca, chyba raczej matowa? 5. Tę lampkę na biurku tak ustawić by np świeciła za monitorem, bo niby da lepszy odbiór? 6. QD OLED są delikatne, tu się mam pewne obawy z ewentualnym czyszczeniem, wypalenie to zapewne będzie po roku czasu przy moim ok 10h użytkowaniu w statycznych elementach, mimo tych wszystkich "oled care". Aktualnie nie ma za bardzo promocji na OLED, pewnie musiałbym poczekać albo kupić co jest. Póki co mocno się zastanawiam. Jutro wpadnie ręcina, to nawet byłoby na monitor Akurat mini leda mam wziętego na allegro pay. dla przypomnienia z innego wątku: mój pokój. -
Przez VRman · Opublikowano
Ej, zwolnij, bo ile mogę pisać o ruskich agentach jednego dnia! (dla niekumatych: tego typu organizacja protestów to pomysł pojawiający się u ruskich bardzo często. Nie tylko u nich, ale jak chodzi o współpracę z ruskowłazem Trumpem, to się można domyślić skąd się wziął ten pomysł w tym przypadku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi