Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DITMD · Opublikowano
Po ponad dwóch godzinach grania, 4K, DLSS Q Wkurza mnie, że jak zginiesz, to musisz powtarzać prawie cały level od nowa -
Przez Vulc · Opublikowano
Możliwe, choć taka personalizacja cen/ dynamiczne obniżki, mogą się niestety mieścić w ramach przepisów, niezależnie od tego jak wątpliwe od strony moralnej są takie praktyki. Wypada założyć, że dział prawny Sony to analizował. Niesamowite jak bardzo jest to popieprzone - zachęcanie rzadziej płacących użytkowników usługi do zakupu w niżej cenie, żeby później mogli płacić więcej. Tak to tak funkcjonuje od lat, jest mnóstwo platform i subskrypcji, gdzie nowy i wracający klient dostaje lepszą ofertę. Oczywiście stoi za tym czysta, chłodna kalkulacja, opartą o przywiązanie do marki i niechęć statycznych zmian. Im lepiej dana firma potrafi to eksploatować, tym więcej na tym zarobi. -
Przez AudRob · Opublikowano
Nie przesadzaj spokojnie bo guma pęknie . Masz dobre wentyle to wiadomo że będzie git , tyle że krzywe ustawić pod siebie więc spoko po uj nerwy? Wiadro wentyli tu nie jest potrzebne , chyba że wiadro wody do ostudzenia głowy. Po uj tyle wentyli wkładać Wcześniej było co i jak , a tu dalej masło maślane . Koniec tematu.🤣 -
Przez Zbyl88 · Opublikowano
Hey jak wczytuje gre niby mnie laczy z serwerem, ale jak wchodze w komunikacja to w lobby nikogo nie ma. Nie moge zrobic osiagniec online -
Przez Vulc · Opublikowano
Pisałem to ze swojej perspektywy. Nie twierdząc, że to MUSI być bezsensowne z punktu widzenia innych osób, czy samego autora, który to zwyczajnie monetyzuje. Powody dlaczego tak uważam już wymieniłem. Spokojnego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi