Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Chłodzenie w obu przypadkach będzie podobnie się sprawowało. Zarówno naleśnik 5070 Ti za 4000 zł, jak i naleśnik 5080 za 5500 zł będzie wymagał undervotlingu, aby poprawić kulturę pracy. -
Przez galakty · Opublikowano
1.5 chyba najgorsze silniki u nich, w nowej K4 wrócili do 1.6. Do tego GPF problematyczny. -
Przez NDqq1 · Opublikowano
Jest jakaś różnica w wydajności między akwarium a h500p mesh? Chodzi mi o to, bo tutaj jest wszystko proste. Dwa wentyle z przodu z zimnym powietrzem, jeden wyciąga z tyłu + aio dmucha górą i koniec. W tym akwarium to widziałem opcje z boku 3x wentylator, na dole 3x wentylator i jeszcze z tyłu +aio. Dlatego pytam bo nie wiem czy brać olbrzyma haf 700 argb i mieć spokój na x lat czy jednak coś co też ładnie wygląda a na pewno bardziej przezroczyście -
Przez Ryoni · Opublikowano
https://allegrolokalnie.pl/oferta/komputer-9950x3d-7900xtx-32gb-2tb-woda -
Przez sino · Opublikowano
Nie bardzo dobrze, ale normalnie. Gdzie są kłamcy z super-niskimi rachunkami za gaz? A przecież i węgiel wyjdzie im bardzo tanio w stosunku do waszych pomp. Zakładam, że domy dość nowe, nienormalnie ocieplone czyli dużo powyżej normy (już w 2050 nie będą tak efektywne). Zdaniem takich rachunek to 250 zł na miesiąc (za mniejszy dom czyli za wasze 300-350). Oczywiście średni więc w zimę dużo więcej, pewnie z 500-600 (a tu mamy wasze po 1500-2000 za styczeń). Cena DjXbeat 90 gr za 1 kWh to błąd lub jakaś dziwna tafyra (może z fotowoltaiką), dlatego liczę po ok. 1,3 zł za 1kWh. Ja mam rozliczenie co 2 miesiące ale za styczeń się spodziewam ok. 1500 zł (w porywach 2000, bo styczeń był zimny, w stylu lat bez GO, a nawet niżej, średnia będzie poniżej 1951-1980 i bardzo dużo poniżej lat GO 1991-2020).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi