Gothic 147 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Opublikowano 16 Stycznia 2025 10 minut temu, azgan napisał(a): Najlepsza końcówka. 1
userKAMIL 1 327 Opublikowano 23 Listopada 2025 Opublikowano 23 Listopada 2025 Wiadomo coś kiedy planują to wypuścić?
doman18 37 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Ile macie godzin nabite? Ja ok 460. Ale już kończę, trochę mam dość.
azgan 2 150 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca W dniu 23.11.2025 o 18:19, userKAMIL napisał(a): Wiadomo coś kiedy planują to wypuścić? Wracamy z tematem bo sam też czekam na to 1 1
oldfashioned 918 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Ktos smigal z tym modem? Jestem ciekaw czy da sie przeskakiwac 3rd person / standard. 1
Jaycob 3 174 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Mod wygląda w porządku i fajnie buduje imersję, ale sam bym tak nie grał - zakres widzenia znacznie spada i na dłuższą metę pewnie byłoby to męczące. Zresztą 90% tego efektu można uzyskać po prostu po podłączeniu pada, bo kamera zaczyna wtedy działać jak w klasycznej grze TPP. 1
oldfashioned 918 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja No właśnie jestem ciekaw, czy to można łatwo przełączać, jakimś skrótem klawiszowym itd. Ewentualnie czy sa mody do tego modu ktore to potrafia O tym myku z padem nie wiedziałem - sprawdzę dzisiaj. Dzieki!
azgan 2 150 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 9 godzin temu, oldfashioned napisał(a): Ktos smigal z tym modem? Jestem ciekaw czy da sie przeskakiwac 3rd person / standard. Ale świetne chyba ogram 2x robi to mega robotę, kamera jak w Wiedźminie 3 👍 Daj linka do tego moda 🏆😉
Sidr 289 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Też nie mogę znaleźć, więc podczepiam się pod pytanie. Ten polski dubing jak oceniacie? Nie grałem jeszcze w BG3. Zainstalowałem z tydzień temu i coś zacząć nie mogę. Utknąłem na kreatorze postaci. Jakieś porady w kwestii wyboru klasy postac? Kim się ciekawie gra? W sensie walka jest satysfakcjonująca. Podobne pytanie o poziom trudnosci. Co wybrać, by nie było łatwo i walka wymagała myślenia? Własny poziom trudności wydaje się być dobrą opcją, tylko nie mam pewności co ustawić. Niektóre ustawienia są dość enigmatyczne. Reguły trybu honoru, ale bez aktywnej opcji jednego zapisu gry, to dobry pomysł? Jakiś baldurowy wyjadacz coś poradzi?
oldfashioned 918 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Mod podlinkowany w filmie: https://www.nexusmods.com/baldursgate3/mods/945 Natomiast faktycznie dziala myk z padem, efekt jest bardzo podobny. 1
Reddzik 4 318 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) edit: An official Baldur’s Gate 2 remake is reportedly in the works at Wizards of the Coast. Można dodać, że ma być 1+2 w pakiecie. Edytowane 1 Czerwca przez Reddzik 3 1
userKAMIL 1 327 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Ja zacząłem ogrywać po raz drugi i muszę przyznać, że ten PL dubbing to jest rewelacja! Pod takie projekty właśnie powstało AI. Zupełnie inna imersja w ojczystym języku. 1
azgan 2 150 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 23 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Ja zacząłem ogrywać po raz drugi i muszę przyznać, że ten PL dubbing to jest rewelacja! Pod takie projekty właśnie powstało AI. Zupełnie inna imersja w ojczystym języku. Kurde Kamil będę musiał też sprawdzić ten dubbing bo już od dawna ciągnie mnie żeby zrobić drugie podejście ale tylko pod warunkiem że w całości po Polsku.
samsung70 538 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca ehh piękna gra... zapewne turówka jak dobrze pamiętam- nie dla mnie
Element Wojny 5 755 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 39 minut temu, userKAMIL napisał(a): Ja zacząłem ogrywać po raz drugi i muszę przyznać, że ten PL dubbing to jest rewelacja! Pod takie projekty właśnie powstało AI. Zupełnie inna imersja w ojczystym języku. Grasz w 3rd person mode czy oryginalnie?
Element Wojny 5 755 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 14 minut temu, userKAMIL napisał(a): Normalnie. A skąd masz ten dubbing, bo na disco kolesia go nie ma? edit. dobra, mam. Zaciekawiło mnie to, zaraz sobie pierdylnę grę w 3rd z dubbingiem. --- Niestety ten dubbing nigdy nie wyjdzie z bety, bo jedna z pań która udziela głosu w grze zaczęła się burzyć publicznie, że jakiś koleś bawi się jej głosem przerabiając go w AI --- Możliwe że powstanie wersja z innymi głosami. Edytowane 7 Czerwca przez Element Wojny 1
userKAMIL 1 327 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 14 minut temu, Element Wojny napisał(a): Niestety ten dubbing nigdy nie wyjdzie z bety, bo jedna z pań która udziela głosu w grze zaczęła się burzyć publicznie, że jakiś koleś bawi się jej głosem przerabiając go w AI --- Możliwe że powstanie wersja z innymi głosami. To co jest to cała gra przetłumaczona?
Element Wojny 5 755 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Teraz, userKAMIL napisał(a): To co jest to cała gra przetłumaczona? Nie wiem.
userKAMIL 1 327 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Teraz, Element Wojny napisał(a): Nie wiem. Ja z tego co czytałem to niby tak tylko nie zawsze jest synchronizacja z ruchem warg etc.
Jaycob 3 174 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Jennifer English, Samantha Béart, Amelia Tyler, Neil Newbon, dosłownie śmietanka aktorów głosowych, a na forum i tak prośby o dubbing AI. 2
Rekomendowane odpowiedzi