Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mod wygląda w porządku i fajnie buduje imersję, ale sam bym tak nie grał - zakres widzenia znacznie spada i na dłuższą metę pewnie byłoby to męczące.
Zresztą 90% tego efektu można uzyskać po prostu po podłączeniu pada, bo kamera zaczyna wtedy działać jak w klasycznej grze TPP.:) 

• Upvote 1
Opublikowano
9 godzin temu, oldfashioned napisał(a):

Ktos smigal z tym modem?
Jestem ciekaw czy da sie przeskakiwac 3rd person / standard.

Ale świetne chyba ogram 2x robi to mega robotę, kamera jak w Wiedźminie 3 👍

Daj linka do tego moda 🏆😉

Opublikowano

Też nie mogę znaleźć, więc podczepiam się pod pytanie.  Ten polski dubing jak oceniacie?

Nie grałem jeszcze w BG3. Zainstalowałem z tydzień temu i coś zacząć nie mogę. Utknąłem na kreatorze postaci. Jakieś porady w kwestii wyboru klasy postac? Kim się ciekawie gra? W sensie walka jest satysfakcjonująca.

Podobne pytanie o poziom trudnosci. Co wybrać, by nie było łatwo i walka wymagała myślenia? Własny poziom trudności wydaje się być dobrą opcją, tylko nie mam pewności co ustawić. Niektóre ustawienia są dość enigmatyczne. Reguły trybu honoru, ale bez aktywnej opcji jednego zapisu gry, to dobry pomysł? Jakiś baldurowy wyjadacz coś poradzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
23 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Ja zacząłem ogrywać po raz drugi i muszę przyznać, że ten PL dubbing to jest rewelacja! Pod takie projekty właśnie powstało AI. Zupełnie inna imersja w ojczystym języku. 

Kurde Kamil będę musiał też sprawdzić ten dubbing bo już od dawna ciągnie mnie żeby zrobić drugie podejście ale tylko pod warunkiem że w całości po Polsku.

Opublikowano
39 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ja zacząłem ogrywać po raz drugi i muszę przyznać, że ten PL dubbing to jest rewelacja! Pod takie projekty właśnie powstało AI. Zupełnie inna imersja w ojczystym języku. 

Grasz w 3rd person mode czy oryginalnie? 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Normalnie. 

A skąd masz ten dubbing, bo na disco kolesia go nie ma? edit. dobra, mam.

Zaciekawiło mnie to, zaraz sobie pierdylnę grę w 3rd z dubbingiem.

--- Niestety ten dubbing nigdy nie wyjdzie z bety, bo jedna z pań która udziela głosu w grze zaczęła się burzyć publicznie, że jakiś koleś bawi się jej głosem przerabiając go w AI ---

Możliwe że powstanie wersja z innymi głosami. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Niestety ten dubbing nigdy nie wyjdzie z bety, bo jedna z pań która udziela głosu w grze zaczęła się burzyć publicznie, że jakiś koleś bawi się jej głosem przerabiając go w AI ---

Możliwe że powstanie wersja z innymi głosami. 

To co jest to cała gra przetłumaczona?