Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
14 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ładnie wygląda DS2, tylko żeby nie było tak okrutnie nudne i powolne jak pierwsza część. 

Wszystkie bolączki jednynki są poprawione lub zniwelowane do zera ;) Włącznie z uproszczeniem menu. Także jak ktoś ograł jedynkę i mu się podobała to tutaj będzie w 7 niebie. 

Osobiście grę zacząłem ale nie skończyłem i chyba zacznę od nowa bo jak odpaliłem po kilku msc to miałem nawet problem ze sterowaniem, co gdzie i jak.

Opublikowano
11 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Wszystkie bolączki jednynki są poprawione lub zniwelowane do zera ;) Włącznie z uproszczeniem menu. Także jak ktoś ograł jedynkę i mu się podobała to tutaj będzie w 7 niebie. 

Pożyjemy zobaczymy, obietnic przed premierą zazwyczaj nie brakuje. ;) Ja byłem zmęczony jedynką w wielu miejscach, ale produkcji z taką atmosferą jest na rynku niewiele.

• Upvote 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

Warto przechodzic DS przed DS2? Za pierwszym razem odbilem sie nie milosiernie.....

Miłem dokładnie tak samo. Pamiętam, że kiedyś DS było za darmo ale nawet nie dodałem do biblioteki ;- )

Opublikowano

@Roman_PCMRFabuła DS do najprostszych nie należy, a w dwójce pewnie będzie sporo odniesień, więc raczej byłoby wskazanym pierwszą część zaliczyć albo przynajmniej jakieś podsumowanie fabuły. 

Z drugiej strony, to będzie kolejny symulator kuriera, więc jeśli przez to się odbiłeś od jedynki, to raczej słabo to widzę. xD

Opublikowano
8 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Warto przechodzic DS przed DS2? Za pierwszym razem odbilem sie nie milosiernie.....

To bezpośrednia kontynuacja. Teraz wracać pewnie będzimy w drugą stronęxD

Opublikowano (edytowane)

Ja gralem z jakies 12h i pozniej przerwalem bo sprzedalem kompa, po ponad pol roku jak wrocilem to niestety nie potrafie sie odnalezc w kwesti sterowania i fabuly wiec od jutra zaczynam od nowa :D Gierecza działa jak zloto, wrzucilem DLSS Transformer, locka w grze na 144fps i mozna zaczac grac i karta nie dziala nawet na pol gwizdka, a do DS2 trzeba zdazyc.

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 1