Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Phoenix. A widziales porownanie u DF? Jak na moje oko to nie jest wielki game changer, nie wprowadza az tak duzych zmian w oprawie by isc w 30FPS na bazowym modelu. %-) 

15 minut temu, @MUZ napisał(a):

@RTXnietylko4060tiUSERTy pracujesz w Ubisoft czy co? bo coś zbyt negatywnie do Yotei nastawiony jesteś

idź do szefa i mu powiedz, że Yotei jest lepszą grą niż Shadows i że tak mówi forum it hardware :D

podobno o północy z 2 na 3.10, więc tacy jak ja co muszą w piątek wcześnie wstać do pracy, zagrają dopiero w piątek pod wieczór : )

Nie jestem negatywnie nastawiony, po recenzjach raczej pozytywnie. Ogladalem material u DF i stad moj wniosek.

Edytowane przez RTXnietylko4060tiUSER
Opublikowano
20 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Ta gra ma najmniej bzdetnych zapychaczy z wszystkich duzych gier z otwartym swiatem i przynajmniej za te bzdety masz rozwoj postaci, a nie listy do czytania i pierdylion znajdziek nikomu niepotrzebncyh  ;D 

Akurat to równie dobrze może być wada, bo jeśli kogoś znudzi kolejne cięcie bambusa czy kąpanie się w sadzawce, musi i tak to robić, żeby wzmocnić kluczowe cechy postaci. Mnie nudziło, choć faktem jest, że nie ma tyle tego nasrane co w przeciętnej grze Ubi. Nie czarujmy się jednak, to są te same elementy. Nie ma powodu stosować więc taryfy ulgowej. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

20 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Ktos wie o ktorej startuje gra?? 

wygląda na to, że dziś po północy (00:01)

------------------------------------------------------------------------

Famitsu dało

9/10/10/10 ———> 39/40

Edytowane przez @MUZ
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Vulc napisał(a):

Akurat to równie dobrze może być wada, bo jeśli kogoś znudzi kolejne cięcie bambusa czy kąpanie się w sadzawce, musi i tak to robić, żeby wzmocnić kluczowe cechy postaci. Mnie nudziło, choć faktem jest, że nie ma tyle tego nasrane co w przeciętnej grze Ubi. Nie czarujmy się jednak, to są te same elementy. Nie ma powodu stosować więc taryfy ulgowej. 

No to czy kogos to nudzi czy nie to juz kwestia indywidualna i nie twierdze, ze kazdemu to przypasuje, jednak w zalewie open worldow te aktywnosci to i tak promil tego co serwuja inne gry.

1 godzinę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

A widziales porownanie u DF? Jak na moje oko to nie jest wielki game changer, nie wprowadza az tak duzych zmian w oprawie by isc w 30FPS na bazowym modelu.

Twoim tokiem rozumowania kazdy efekt RT mozna splycic bo jest mala roznica ;) Wiem jak wyglada GI i wiem co robi i nadal podtrzymuje , ze jest to najlepszy efekt jaki mozna wsadzic do gry z pojedynczych rzeczy, a efekty iwdac golym okiem tylko trzeba tez wiedziec na co GI wplywa. 

Opublikowano

Day one pacz (bez którego gra była recenzowana) zawiera 79 poprawek, w tym:

Removed the ability to decapitate bounty capture targets :D

https://www.videogameschronicle.com/news/ghost-of-yoteis-day-one-patch-improves-environmental-detail-and-improves-ray-tracing/

Godzinę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

@Phoenix. Na materiala DF te RTGI nie sprawiaja ze gra wyglada diametralnie lepiej, sorry %-) Nie twierdze ze nie ma roznicy, jest, ale dla mnie to za malo by zrezygnowac z 60 FPS.

Na szczęście na Pro będzie i RT i 60fps :salut:

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, @MUZ napisał(a):

Day one pacz (bez którego gra była recenzowana) zawiera 79 poprawek, w tym:

Removed the ability to decapitate bounty capture targets :D

https://www.videogameschronicle.com/news/ghost-of-yoteis-day-one-patch-improves-environmental-detail-and-improves-ray-tracing/

Na szczęście na Pro będzie i RT i 60fps :salut:

Ten patch już był w weekend. Ciekawe czy jeszcze jeden będzie:hmm:

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Ten patch już był w weekend. Ciekawe czy jeszcze jeden będzie:hmm:

nie sądzę, że już był : ) ale dzisiaj z ciekawości sprawdzę jaką wersję ma mój preload

Edit: @ODIN85chyba masz rację, bo moja obecna wersja gry na dysku to właśnie 1.006, czyli z zainstalowanym day one paczem :)

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Ja się zastanawiam czy wziać czy nie i poczekać na wersje na pc :D 

Ja mam to samo i bije się z myślami. Żeby nie było, że wydam 70€ i po paru godzinach stwierdzę, że jednak czekam na PC. Tak jak przy DS2 🤦‍♂️

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Żeby nie było, że wydam 70€ i po paru godzinach stwierdzę, że jednak czekam na PC.

A po co mialbys czekac na PC?? Na CP to za dwa lata najpewniej.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)

4K/120FPS jednak tak wolałbym pograć. 🤷 W sumie jak ktoś chciałby się „wymienić” z tym GOY, że tak powiem to piszcie na priv. Mam praktycznie wszystkie exy z PS5 jak ktoś czegoś nie ograł. Mialem ziomeczka co braliśmy wszystko na pół od lat i każdy na swoim koncie to ogrywał. Niestety sprzedał konsole.

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
5 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Też się wahałem, ale wziąłem, tsuszima bardzo mi się podobała, a że tutaj sporo rzeczy dostaniemy ulepszone, to nie było wyjścia ;)

U mnie PRO stoi od premiery czyli zaraz pyknie doslownie rok i jedyna gre jaka ogralem to Cuszime z PS4 :hihot: Yotei to bedzie druga gra grana na PROsiaku  :hahaha:

Opublikowano (edytowane)

Ja mam prawie od 2 lat i 3 gry ograłem ;) tlou2, forbiden west i tsuszime i to zaraz po kupnie konsoli, teraz od ponad roku kurzy się. Jeszcze ogram gta i chyba sprzedaje to w cholere.

Edytowane przez Tomek_ITH