Jaycob 1 934 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Nie, ale to oczywiste. Topowe GPU wymięka. Mam na myśli optymalizację, a Ty mi tutaj wyskakujesz z PT.
Art385 339 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 52 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Będzie super optymalizacja. Bez 50xx nie ma co podchodzić Czyli wracamy do mrocznych wieków gdzie 24-30 fps to był standard. Od razu widać, że dbają o pełną imersje.
Ryszawy 403 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Aż mi się czasy grania w Quake II przypomniały, to chyba Riva TNT była.
Stjepan 2 379 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 23 minuty temu, Ryszawy napisał(a): Aż mi się czasy grania w Quake II przypomniały, to chyba Riva TNT była. W Quake 2 to się grało na Voodoo 1 4MB w 640x480 w 30fps, na Rive TNT 16MB to on śmigał ładnie.
ODIN85 3 503 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Głównie na informatyce w to graliśmy po lanie
Art385 339 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia By jakiegoś nowego Quake Warsa zrobili oczywiście doomem nie pogardzę
PepePanDziobak 105 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia w q2 to po IPX blokowym graliśmy w 6 osób piękne czasy voodoo i riva 3
lamparcicho 697 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Elegancko jak się data potwierdzi. Dzisiaj pewnie dowiemy się więcej na Developer_Direct 2025 o 19:00 na kanale yt Xbox Polska Edytowane 23 Stycznia przez lamparcicho
ODIN85 3 503 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Dziś jakieś święto czy co? Pełno kontentu od 15-grafy a potem kilka gier
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Premiera 15 maja. Zapowiada się obłędnie. Będzie grane! 1
musichunter1x 1 324 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Tyler nawet zrobił ładnie edytowany materiał, gdzie połączył nagranie rozgrywki z Q&A, które było kilka dni temu dla zaproszonych gości. Niestety dosłownie w kilkadziesiąt sekund musiał zdjąć video, bo mimo że wcześniej nie było to wspomniane to jednak poproszono o nie używanie treści z tego Q&A. Na szczęście kliknąłem film w te 40 sekund i dałem radę obejrzeć i nagrać Więc mogę kiedyś to tu podsumować w tekście, bo nie będę robił mu problemów wrzucając na youtube. Starali się uprościć sterowanie, a nie rozgrywkę, aby gracz walczył z demonami, a nie padem. Nie zrobili trybu multiplayer, aby skupić się na SP oraz jest kilka suwaków od np. tempa gry, okna parowania, otrzymywanych obrażeń i takie tam. Grali dużo w oryginalnego Dooma, aby jak najwięcej dobrego projektu wynieść do nowej części. Wszystko będzie bardzo płynnie połączone, bez utykania w oskryptowany animacjach.
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 38 minut temu, Jaycob napisał(a): Premiera 15 maja. Zapowiada się obłędnie. Będzie grane! Microsoft ma teraz lepsze gry niż Sony 🤭 Zapowiada się solidnie 👍
Phoenix. 4 730 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 2 minuty temu, azgan napisał(a): Microsoft ma teraz lepsze gry niż Sony Ktore?? bo ta gra wyjdzie tez na PS5
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ktore?? bo ta gra wyjdzie tez na PS5 Z ostatnich od Sony np. Concord ? No i w sumie Call of Duty Black Ops 6 ostatnie też było udane od Microsoftu To że wyjdzie na PS5 nie ma znaczenia bo "XBOX" to teraz praktycznie wszystkie urządzenia zresztą gry od Sony też mają trafiać na konsole Series https://ithardware.pl/aktualnosci/xbox_playstation_gry-37396.html Edytowane 23 Stycznia przez azgan 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ta gra jest od XGS więc należy do MS. 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ładne wymagania, trzeba kupić 8/16 procka, nową grafę
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Wymagania podobne do Indiana Jones bo to ten sam silnik https://pl.gamegpu.com/игры/indiana-jones-and-the-great-circle-pervyj-vzglyad-na-id-tech-8-v-dejstvii idTech 8
Jaycob 1 934 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 16 minut temu, Reddzik napisał(a): Ładne wymagania, trzeba kupić 8/16 procka, nową grafę Najwyższy czas na upgrade. Siedzę na 6 rdzeniach od 5 lat. 10 minut temu, azgan napisał(a): Wymagania podobne do Indiana Jones bo to ten sam silnik https://pl.gamegpu.com/игры/indiana-jones-and-the-great-circle-pervyj-vzglyad-na-id-tech-8-v-dejstvii idTech 8 Czyli nie ma co się martwić. Doomy zawsze ładnie latały. 1
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 10 minut temu, Jaycob napisał(a): Czyli nie ma co się martwić. Doomy zawsze ładnie latały. Bez PT będzie śmigać elegancko
musichunter1x 1 324 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Od biedy jest tam dużo przeciwników, ale to będzie działać na konsolach, gdzie niezbyt dobijały do 60fps w SM2, a mój ryzen 5500 z dobrym ramem i PBO już bez problemu utrzymywał 60fps, mierzone w hordach przeciwników. Pewnie ryzen 5600 jak zwykle wciągnie to nosem, a ja co najwyżej wrócę do 40fps, ale pewnie znowu będzie 60fps Trochę dziwne jest te 3.2GHz, gdy wszystko ma wyższe taktowanie, może to ze względu na laptopy? Mój ryzen 5500 chodzi z PBO na 4.4GHz. Moim zdaniem wymagania jak zwykle na wyrost. Będzie high 1080p 60fps z niektórymi na ultra.
Rekomendowane odpowiedzi