Skocz do zawartości

Gears of War: E-Day - XSX, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikogo poza toba to nie obchodzi, wchodzisz do watku i zalisz sie jaka to nvidia nie jest oplacalna i rozumiem doskonale twoje zdanie tylko to nie jest watek od tego wiec bezsensownie nie spamuj czyms co nikogo nie obchodzi, a wydajnosc tych karty kazdy zna i sam sobie zdecyduje co bedzie uzywal ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

stwierdzilem jedynie ze 5070TI w obecnej cenie jest kiepskim wyborem i osobiscie bym nie kupil.

Od tematu kart masz odp watek i tam mozesz sie zalic ;) 

1 minutę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

Wstawiliscie wynik jeden po drugim, wiec az sie prosilo xD Sorry %-) 

Ja potrafie czytac i jedynie co widac to twoje usprawiliwainie zakupu ;) No ale jakos trzeba sie dowartosciowac:hihot:

Opublikowano (edytowane)

@Phoenix. Nie bedziesz mi mowic co moge, a czego nie. Wyrazilem swoja opinie odnosnie wynikow z tej konkretnej gry. :)  Jak Ci sie cos bardzo nie podoba, to wolaj moderacje, niech rozstrzygaja spor o nic :) 

11 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Ja potrafie czytac i jedynie co widac to twoje usprawiliwainie zakupu ;) No ale jakos trzeba sie dowartosciowac:hihot:

A ja widze, ze to Ty atakujesz, by bronic swojego zakupu xD Ja do Ciebie nawet nic nie napisalem, Ty sie odpaliles.

Edytowane przez RTXnietylko4060tiUSER
Opublikowano

Smiac mi sie chce z twoich glupot, piszesz ze 5070ti nie jest oplacalna po czym piszesz ze lepeje kupic 5080, ktora kosztuje 1500-2000zl wiecej i jest jeszcze mniej oplacalna :hihot:

59 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

by bronic swojego zakupu

Nie widze zebym robil takie fikolki jak Ty i w jakimkolwiek temacie gdziekolwiek czegos bronil ;) Tym bardziej majac i radeona i nvidia jedna karte po drugiej.

Opublikowano
11 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

Do 1440p z PT 5080 jest sensowniejszym wyborem, tylko o to mi chodzilo

Wtedy sensownie jest szarpnac sie na 5090, tylko to nie pisze gosc, ktory patrzy na oplacalnosc, wiec wybierz jedno bo sie rozmijasz juz w tej narracji ;) 

12 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

Ty jak zwykle piszesz te swoje agresywne komentarze

Prostowanie bzdur to nie agresywne komentarze, za agresynwe komentarze moderacja daje bany a ty chyba najwidoczniej nie wiesz jak wygladaja agresywne komentarze albo jestes nadwrazliwy bo ktos smial prostowac twoje glupoty ;) 

Opublikowano
5 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

@X360 Byleby single nie zawiodl, ale potencjal na dobra gre jest ogromny :) 

Po tym co już widzę mam nadzieję że szczena opadnie mi jak przy pierwszych Gearsach na X360 jak odpaliłem;)

Pobiegałem chwilę z ludkami, kilka fal rozwaliismy, ale to nie dla mnie. SINGIEL to jest coś co mnie interesuje:)

• Like 1
  • Upvote 2