azgan 2 162 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Edytowane 12 godzin temu przez azgan
azgan 2 162 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu https://www.gry-online.pl/recenzje/recenzja-gears-of-war-e-day-szarancza-znowu-wyglada-jak-sila-nie/z649b7
Jaycob 3 178 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Oczywiście woke i dei nie mogło zabraknąć. I wzorków dla chorych psychicznie także. Nic dziwnego, że potem na tym zgniłym Zachodzie gry kosztują po 300 baniek. Najpierw trzeba skonsultować się z ekipami od zaimków, zaprojektować pierdyliard wzorków dla każdej płci, żeby przypadkiem nikogo nie urazić.:E 1 1 2
MrKetiw 310 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 3 minuty temu, Jaycob napisał(a): Oczywiście woke i dei nie mogło zabraknąć. W chorych czasach żyjemy 2
AndrzejTrg 3 690 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Czekam aż tu przyjdzie ten obrońca całego tego kolorowego ponieważ poczytałbym jakie ma mądrości 1
ODIN85 5 310 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu No i jeszcze gra przechodzi się sama. Nawet nic nie trzeba wciskać jak są QtE. 1
AndrzejTrg 3 690 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Yyy czekaj już gdzieś to chyba było... Wolverine Myślałem że MS nie obierze drogi Sony... ale się myliłem. Albo tam mają sabotażystów z Sony albo są idiotami obydwie opcje się nie wykluczają. Edytowane 11 godzin temu przez AndrzejTrg
ODIN85 5 310 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W Control 2 na ekranie głównym jest Wciśnij Enter ale jak dam LPM to też działa
Kaczkofan 351 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Te Gearsy ponoc 400 baniek kosztowały Leżę i kisnę. Nic dziwnego, że "reżyser narracji" poleciał w pi*** dzień po tym, jak gra uzyskała status gold. Ten sam syf w Coalition zrobili co w HALO. Wujaszek Phill kompletnie nie miał kontroli nad wydatkami i treścią. Zobaczymy, czy cioteczka Asha poskłada to do kupy. Tam już po Gears 4 powinni się srogo zastanowić, czy idą w dobrym kierunku. Wracając do samej gry: od pierwszego trailera /pokazu gampeplaya MP czułem kupę do potęgi N. Co z tego, że strzelać się będzie spoko, jak pełno tryploidów kolorowych biega i psuje immersię? Kolejne hatfu. Branża AAA właśnie się uczy jak nie robić gier i jak nie zarządzać projektami. 1 1
Jaycob 3 178 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 15 minut temu, ODIN85 napisał(a): W Control 2 na ekranie głównym jest Wciśnij Enter ale jak dam LPM to też działa To nic nowego przecież. W wielu grach tak działa. 28 minut temu, ODIN85 napisał(a): No i jeszcze gra przechodzi się sama. Nawet nic nie trzeba wciskać jak są QtE. To chyba nieprawda. Z tego, co wyczytałem od graczy, przeciwnik może nas powalić, a wtedy możemy mashować przycisk, żeby wydłużyć czas, dopóki kompan nie przybiegnie nam z pomocą. QTE samo się nie przechodzi.
slafec 198 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 15 godzin temu, Jaycob napisał(a): Dziwnie liczy ten MC, albo ja czegoś tutaj nie rozumiem. Doczytałem - recenzenci nie mieli dostępu do trybu multiplayer i większość wystawi oceny w późniejszym terminie.
Phoenix. 7 204 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 godzinę temu, MrKetiw napisał(a): W chorych czasach żyjemy Normalny gracz odpala gre i gra, oraz takimi glupotami sie nie przejmuje 2
Kaczkofan 351 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Normalny gracz zwraca uwagę na nachalną propagandę i przejmuje się głupotami, bo wpływają one na finalny odbiór gry i wynik finansowy. COALITION skończy potencjalnie jak 343 - i dobrze, słabe gałęzie się podcina/usuwa 2
ODIN85 5 310 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): To nic nowego przecież. W wielu grach tak działa. To chyba nieprawda. Z tego, co wyczytałem od graczy, przeciwnik może nas powalić, a wtedy możemy mashować przycisk, żeby wydłużyć czas, dopóki kompan nie przybiegnie nam z pomocą. QTE samo się nie przechodzi. Gears of War: E-Day nie uniknęło wyreżyserowanych sekwencji. Jedziesz metrem lub kolejką i zewsząd strzelają przeciwnicy? Nic nie szkodzi. Wystarczy cierpliwie czekać za osłoną, aż dojedzie się do punktu docelowego. W czasie innego etapu podczas jazdy pociągiem nagle pojawia się przeciwnik, którego gra każe zabić. Wystarczy jednak poczekać, aż sam rozkwasi się o wjazd do tunelu…
MroczneWidmo 72 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Po tej grze uwierzylem, ze jednak na ue5 da się coś zrobić coś sprawnie działającego. No jednak ta gra działa inaczej niż wiele poprzednich i ma hardware lumen + wiele innych bajerów.
userKAMIL 1 329 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Można już w to grać? Edit: Faktycznie już mozna Edytowane 5 godzin temu przez userKAMIL
Tomek_ITH 579 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jak można, jak premiera dla biedaków 6.10
ODIN85 5 310 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Dla bogaczy od 3.10 . Edytowane 4 godziny temu przez ODIN85
userKAMIL 1 329 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Dla bogaczy od 3.10 . Ja kupilem ta wersje ultimate i normalnie gram już od dziś. Edytowane 3 godziny temu przez userKAMIL 1
ODIN85 5 310 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Faktycznie. Nawet wczoraj już można było grać. 1
azgan 2 162 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 13 godzin temu, azgan napisał(a): @ODIN85 🙄 Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Dla bogaczy od 3.10 . Było już 7 godzin temu, Kaczkofan napisał(a): Te Gearsy ponoc 400 baniek kosztowały Leżę i kisnę. Nic dziwnego, że "reżyser narracji" poleciał w pi*** dzień po tym, jak gra uzyskała status gold. Ten sam syf w Coalition zrobili co w HALO. Wujaszek Phill kompletnie nie miał kontroli nad wydatkami i treścią. Zobaczymy, czy cioteczka Asha poskłada to do kupy. Tam już po Gears 4 powinni się srogo zastanowić, czy idą w dobrym kierunku. Wracając do samej gry: od pierwszego trailera /pokazu gampeplaya MP czułem kupę do potęgi N. Co z tego, że strzelać się będzie spoko, jak pełno tryploidów kolorowych biega i psuje immersię? Kolejne hatfu. Branża AAA właśnie się uczy jak nie robić gier i jak nie zarządzać projektami. Ile 🤑🙃?
userKAMIL 1 329 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu (edytowane) Jest naprawdę mocno filmowo od początku. Latające pociągi, samochody, walące się miasto... Chwilami jakbym w Uncharted grał No i też klimatyczne mniejsze miejscówki. Strzela się wręcz arcymiodnie! Edytowane 47 minut temu przez userKAMIL 1
Tomek_ITH 579 Opublikowano 36 minut temu Opublikowano 36 minut temu Ja ogram w gamepasie, ale niestety tam od 6.10
Rekomendowane odpowiedzi