Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

holy crap, ni e sadziłem że bede ciupał w turówki . muzyka grafika dobrze zrobione potyczki , oby sie nie znudziło po jakims czasie . Da się da się, zrobic dobrą grę. nie tam jakies nigasyny . No w dup... :)

Edytowane przez elfuegoxxx
Opublikowano

Niestety gra zmusza do grania innymi członkami zespołu, co trochę mnie irytuje. Po pierwsze - są na dużo niższym poziomie, a po drugie - kompletnie nie ogarniam ich stylu gry. Mam już ponad 40 godzin na liczniku, cały czas ogrywałem tę samą drużynę i miałem dobrze wypracowane synergie, a tu nagle taka niemiła zmiana. Trochę psuje to frajdę z rozgrywki.

• Upvote 1
Opublikowano

Włączyłem na najtrudniejszym i kurna to ma ciaśniejsze timingi do parowania niż Stellar Blade :E

Ale teraz po paru godzinach to mega gra już od dawna mnie nic tak nie wciągneło

Wersja PS5 z jednej strony wygląda i chodzi dobrze , ale chyba cienie mają strasznie niską rozdzielczość bo jakieś artefakt na cieniu od włosów na twarzach widzę

Opublikowano

Kupiłem i trochę pograłem...

thumbs-up-chuck-norris.gif

O motyla noga! Jakie  to jest dobre! Jestem ciekawy co będzie dalej,mimo że nie jestem wielkim fanem turówek 

Muzyka robi tu niesamowitą robotę!

• Like 2
Opublikowano

Gdzie na tym ss masz 26k?  Maksymalnie w tej grze z limitem możesz zadać 9999, także nie mogłeś zjechać do 26k. Pewnie pomyliłeś naliczany dmg (przy szybkiej sekwencji kombosów np. podczas "strzelania" dodawane są obrażenie i wtedy mogłeś mieć powyżej 9999) z maksymalnym. 

Opublikowano

Przepadł mi ten mieczyk:

Opera-Zrzut-ekranu-2025-04-28-153056-exp

Najgorsze jest to, że można to zdobyć tylko w dwóch miejscach:

Trzeba wygrać walkę na arenie (a ja ją przegrałem na Expercie...). Co gorsza, całej areny nie da się powtórzyć - jedna szansa i koniec.

Albo pokonać szefową wioski Gestralów... co dla mnie jest po prostu niewykonalne. 

:E 

• Sad 1
Opublikowano

Wogóle to są wybory i aż żal że nie ma slotów na savy:thumbdown:

2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Przepadł mi ten mieczyk:

Najgorsze jest to, że można to zdobyć tylko w dwóch miejscach:

Trzeba wygrać walkę na arenie (a ja ją przegrałem na Expercie...). Co gorsza, całej areny nie da się powtórzyć - jedna szansa i koniec.

Albo pokonać szefową wioski Gestralów... co dla mnie jest po prostu niewykonalne. 

:E 

Ej to dla rudej. Najmniej ją lubię.