Clair Obscur: Expedition 33
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Jestem za ograniczeniem. Jestem też za tym, żeby odpowiedzialność za dzieciarnię ponosili rodzice, a nie wszyscy, bo rodzice dali dupy i nie ogarnęli. Takie przepisy nie są po to, żeby chronić Wasze biedne dzieciątka, tylko po to, żeby korpo i rząd miały dokładne i potwierdzone dane o użytkowniku. Już sobie fejsa na fake'owym koncie nie obejrzysz. Youtube'a też nie obejrzę przy filmiku o wojnie, bo wywala weryfikację wieku. No ale lewa strona będzie skakać z radości, że ich pociechy będą miały lepiej. A że te pociechy będą i tak napierdzielać w GTA VI wirtualne masakry wszelkiego typu, że będą miały ryte banie dzięki farmom troli itp. to wywalone, niech się szkoła i rząd martwi, ja mam pracę, ni mom czasu". Na wybory też ni mom czasu, nie interesuje mnie ta polityka. To ostatnie to cytat od gościa który na chlanie co drugi dzień ma czas. -
Przez Camis · Opublikowano
Tak, Nawrocki musi się na to zgodzić. -
Przez GrimlocK · Opublikowano
Kupować nie kupować? Mam dwa rx7800xt obecnie w dwoch kompach. Gramy głównie w Fortnite póki co. Zamowiłem ostatnio 5070ti w cenie 3650 za szt, zastanawiam się na ile dostepnosc spadnie i czy spadnie w ogole. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Nie. To marka premium i koszt serwisu jest premium. Sportowe audi czy bmw serii m to też premium serwisowanie. Stać cię na samochód to i stać na serwis. Jest jeszcze ultra premium ale to dla superamochodów -
Przez Kyle · Opublikowano
... jednak moim zdaniem zwykłe klamki są lepsze (choćby z powodu bezpieczeństwa w razie wypadku, co pokazują incydenty z Tesla).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi