azgan Napisano wczoraj o 07:33 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 07:33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Ooo nie widziałem tutaj tego tematu azgan:)) Uwielbiam pierwszego Titana, mam z nim wiele miłych wspomnień z młodzieńczych lat. Bardzo czekam na premierę i będę grał Day1. Pewnie przegram w nim setki godzin:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Wkrótce premiera na Steamie- Titan Quest II na Steam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu No, ale to ealy acess, więc tego nie tykam. Biorę dopiero w dniu prawdziwej premiery jak gra będzie już w dobrym stanie i będzie posiadała całą zawartość. Chcę mieć dobre pierwsze wrażenia... a czas oczekiwania to dla mnie żaden problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Oglądam transmisje na żywo od producenta, wygląda kozacko może się skuszę ale kto wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu No ja w jedynkę tłukę na telefonie na kiblu, myślę że to się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Jeszcze mają od groma czasu na tworzenie tej gry. Obstawiam premierę w ciągu jednego/dwóch lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lypton Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wstrzymajcie konie, bo developer nie ma żadnego doświadczenia w h'n's, autorzy jedynki nie mają z tą grą nic wspólnego. To ich druga produkcja po takim dosyć średniawym Spellforce 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichon Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Też podchodze do projektu na zimno z tego względu. Szkoda że Crate robi kolejny dodatek do Grim Dawn zamiast nowej gry, GD juz mam tak przemielone że raczej nie wrócę, mimo że to fenomenalna gra z unikalnym klimatem umierającego świata. W sumie chyba jedyny H&S w którym zwracam uwagę na fabułę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się