azgan 842 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2024 7 nowych sezonów i długie wsparcie dla mutlika https://www.eurogamer.pl/pokazne-znalezisko-gracza-space-marine-2-dokopal-sie-do-zawartosci-kolejnych-siedmiu-sezonow
Pentium D 200 Opublikowano Czwartek o 04:13 Opublikowano Czwartek o 04:13 Gram w to i bez szału. Może dlatego, że rozgrywka mocno podobna do WWZ gdy fale idą. Dźwięk do dupy, straszny jazgot gdy tniemy piłą, coś wybucha/rozbryzguje się, jakiś npc strzela z karabinu, szczury skwierczą i jeszcze jakaś postać coś gada przez radio.
lamparcicho 476 Opublikowano Czwartek o 09:02 Opublikowano Czwartek o 09:02 Mnie też ta gra nie przekonała do siebie, w sumie to nie wiem czemu. Koło Gearsów to nawet nie stało moim zdaniem a takie porównania widziałem i to mnie zachęciło a ostatecznie przeszedłem prolog oraz następną misję i na tym się skończyło Spróbuje zrobić drugie podejście na weekend ale wątpię, że zaskoczy. U mnie jak nie ma "chemii" od razu to jej zazwyczaj nie ma i nie będzie potem. Coś jak z laskami
Art385 137 Opublikowano Czwartek o 17:06 Opublikowano Czwartek o 17:06 Ja wam powiem dlaczego Gdy gra się rozkręca i jako fan W40k jesteś już cały obsrany ze szczęścia, to gra się kończy dosłownie za jakieś 30 minut Te kilka godzinek daje wrażenie jakby to było DLC a nie gra. Oprócz tego zrobili świetne podwaliny pod nowy tytuł już z poważną kampanią i mam nadzieje, że tego nie spierdzielą a nie powinni, bo gra nie była droga w produkcji a mimo to świat oddali w sposób w jaki go widzi oczami wyobraźni każdy fan W40k
Rekomendowane odpowiedzi