ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 4 godziny temu, babayaga napisał(a): Napisał, że oprawa w wersji ps5pro jest przyjemniejsza w odbiorze bo jest bardziej miękka, przez to "filmowa". Innymi słowy jest słaba rozdzielczość i rozmazana, a jak zobaczył 4k na PC, to okazało się zbyt ostre dla niego. Pewnie 24fps też woli bardziej od 60fps, bo bardziej "filmowo". No i pewnie na pc grał na monitorku 27 cali ips a pod Pro ma Oleda 65
@MUZ 109 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Też kupiłem: ) Fajny artykuł o porcie: https://www.gameinformer.com/interview/2025/04/01/naughty-dog-and-nixxes-on-the-pc-port-of-the-last-of-us-part-ii-we-take-the Ten fragment ucieszy wielu: On PC, you have to compile shaders for each machine as you go. It’s called PSO loading. On the first game we did, we tried to do all that in the main menu. People had to wait a long time. On this game, Nixxes has done a really cool new system that allows it to compile those shaders on the fly and seamlessly play the game without having to wait very long for shaders to build up. 1
j4z 943 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 9 godzin temu, userKAMIL napisał(a): PPE: Nie wiem co Oni tam ćpają ale zdecydowanie połowę powinni brać... Gówno portal pod gówno burze. Z reguły specjalnie bajtują. Lepiej tam nie wchodzić, niech zdychają.
@MUZ 109 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Artykuł chyba zniknął już z PPE, bo wywala błąd po kliknięciu w link W artykule jak pamiętam dobrze była jeszcze jedna bzdura, a mianowicie, że trzeba się logować do PSN. Gra zostanie odblokowana dziś o 19:00, tak? 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Co do PPE, to mamy chyba wszyscy wyrobiony pogląd. Fabryka newsów wątpliwej jakości, byle szybciej. Taki gamingowy pudelek. Ciekawym natomiast jest to, że pomału będziemy mieli chyba w ogóle problem z "autorskimi" i wymóżdżonymi newsami, a będzie tylko - zaciągnięte ze źródła AI -> przetłumacz -> uprość -> ... opublikuj. Używam czytnika RSS. Ostatnio wypluł mi newsa do jednego z polskich serwisów. Klikam, a tam jest cały news po... angielsku (jakby zasiorbany skądś), za 10 sek link wygasł (bo ktoś się skroił, że opublikował "roboczy news") i po 5 min. już się pokazał na łamach serwisu w wersji PL. EWIDENTNIE jakaś maszynka siorbiąca + mechanizmy "zawłaszczające". Bardzo żałuję, że nie odnotowałem, co to był za serwis, żeby to sobie poobserwować.
caleb59 1 633 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Ktoś kupował klucz na Eneba? Kolega do mnie pisze, że chyba nie będzie prezentu dla mnie bo nic mu nie wysłali do tej pory. Inne sklepy z tego co sprawdzałem na szybkiego (cdkeys, instant gaming, kinguin) wysyłają klucze klientom.
DITMD 790 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Z CDKeys dostałem, ale nie wiem kiedy, bo dopiero co do domu wróciłem. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): Ktoś kupował klucz na Eneba? Kolega do mnie pisze, że chyba nie będzie prezentu dla mnie bo nic mu nie wysłali do tej pory. Inne sklepy z tego co sprawdzałem na szybkiego (cdkeys, instant gaming, kinguin) wysyłają klucze klientom. Brałem z instant wczoraj dla znajomego, bo zamówił z cdkeys i eneba i dopiero dzisiaj mieli mu wysłać Na instant przychodzi od razu Edytowane 3 Kwietnia przez dawidoxx 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Ale rozumiem, że taki cyrk dotyczy tylko kodów przedpremirowych, że czekają do oficjalnej premiery, tak?
dawidoxx 976 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Tak chodzi o przedpremierowki kiedyś jak zamówiłem jakiegoś COD'a na cdkeys to klucz dostałem na godzinę przed wydaniem gry.. Jak widać wysyłają dalej w dzień premiery Edytowane 3 Kwietnia przez dawidoxx 1
seba842005 130 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia @dawidoxxz cdkeys dostałem dziś rano. 1 1
caleb59 1 633 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia O 15:36 kolega dostał klucz z Eneba i przekazał mnie. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia W ogole te kluczykownie to co raz gorsze.. na instant chcieli od znajomego skan dowodu Rozumiem jakby sprzedawał, ale zeby kupujący musiał się weryfikować.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Oj dostaliby ode mnie skan. Skanu nie może robić nawet bank, ani poli. A tu jakieś łosie proszą o skan. Żenada. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia No ja tak samo bym nie wysłał.. ode mnie np na kinguin chcieli także przestałem robic tam zakupy
Vulc 2 191 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia W dniu 31.03.2025 o 19:13, Tomek_ITH napisał(a): No i gra ma wg mnie fantastyczne zakończenie, które trochę ryje łeb. Pamiętam, był to grudzień 2023 kiedy ją ukończyłem i przez kilka kolejnych dni siedziała mi w głowie. Mocna i bardzo odważna historia. Zakończenie dla jednego będzie fantastyczne, dla innego niepoważne. Historia z pewnością jest odważna, miejscami aż za bardzo. Tak odważna, że IMO najlepsze elementy tej gry to retrospekcje Joel-Ellie z fantastyczną wizytą w muzeum. 3
Crew 900 1 000 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Nie no bez jaj. Niech ktoś odpisze poniżej rtxa 5090 -.- 1 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Wolałbym kogoś z poziomu rtx 3070 ti. Edytowane 3 Kwietnia przez Crew 900 1
Tornado3 335 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 2 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Wolałbym kogoś z poziomu rtx 3070 ti. laptopowy ?
dawidoxx 976 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia No jka na razie jest całkiem ok nie ma stutteru
Crew 900 1 000 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 4 minuty temu, Tornado3 napisał(a): laptopowy ? No m laptopowy lub odpowiednik na PC.
Tornado3 335 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia odpowiednikiem laptopowego 3070ti to będzie coś koło 3060 desktop
Rekomendowane odpowiedzi